Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ο Χαλάστρας έκλεισε το τελευταίο του παιχνίδι με τον Λούρο με γκολ

Το τελευταίο ματς ήταν σήμερα για τον Χρήστο Χαλάστρα με τη φανέλα του Θρίαμβου Λούρου απέναντι στον ΑΟ Παλαίρου στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Ο έμπειρος επιθετικός πέτυχε και γκολ  στο 53’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι αποχαιρετώντας με τον καλύτερο τρόπο τους συμπαίχτες του, τους φιλάθλους και τη Διοίκηση του Λούρου.

Μάλιστα πέρασε στο ματς στο 52’ και ο αρχηγός του Θρίαμβου Ζώης Ζάκκας του έδωσε το περιβραχιόνιο για το ήθος του, την αγωνιστικότητά του και τα όσα έχει προσφέρει στην ομάδα τα τελευταία χρόνια, κλείνοντας την καριέρα του στον Θρίαμβο σαν αρχηγός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gosports.gr ο Χαλάστρας δεν εγκαταλείπει τους αγωνιστικούς χώρος αλλά θα συνεχίσει στον Άγιο Σπυρίδωνα Άρτας βοηθώντας την ομάδα του χωριού του.

Δείτε την ανακοίνωση της ομάδας του Θρίαμβου:

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. […] Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι βρήκαν δίχτυα στο 49’ με τον Τσίρο να πετυχαίνει το 2ο προσωπικό του γκολ στο ματς και να γράφει το 4-0, ενώ το τελικό 5-0 πέτυχε με εύστοχο πέναλτι ο Χαλάστρας μετά από χέρι του Κουτσογιώργου, κλείνοντας την καριέρα του στον Λούρο με τον καλύτερο τρόπο.(Δείτε ΕΔΩ) […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.