Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img

Vasilis Kourkoulas Photography

Καλύπτω όλες τις φωτογραφικές σας ανάγκες. Συναυλίες, Πολιτιστικές, Χορευτικές & Μουσικές Εκδηλώσεις, Αθλητικές Διοργανώσεις – Θεατρικές Παραστάσεις, Συνέδρια & Ημερίδες.

Φωτογράφιση Εσωτερικών και Εξωτερικών Χώρων, Ξενοδοχείων και Δωματίων Διαμερισμάτων, Airbnb, Εστιατορίων και Bar, Προϊόντων, Φαγητού και Ποτού, Εταιρική Φωτογράφιση.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Φωτογράφιση με στυλ και προσοχή στη λεπτομέρεια. Τα προϊόντα μπορούν να φωτογραφηθούν στον χώρο που βρίσκονται είτε και με λευκό background για χρήση σε ηλεκτρονικά καταστήματα.

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

Καλύπτεται οποιαδήποτε εκδήλωση. Παραδοσιακοί χοροί, ethnic, μοντέρνο, μπαλέτο, παραστάσεις, θεατρικά.

Εκδηλώσεις

Φωτογραφική κάλυψη εκδηλώσεων – Συναυλίες, Πολιτιστικές, Χορευτικές & Μουσικές Εκδηλώσεις, Αθλητικές Διοργανώσεις – Θεατρικές Παραστάσεις, Συνέδρια & Ημερίδες.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

Νοικιάζετε κάποιο σπίτι και θέλετε να το κάνετε επαγγελματική φωτογράφιση του χώρου (Website, AirBnb, Booking κτλ); Θέλετε να φωτογραφίσετε τον χώρο σας για παρουσίαση στο website σας. Όποια κι αν είναι η ανάγκη, μπορούμε να το κάνουμε με τον καλύτερο τρόπο!

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ

Αναλαμβάνω την φωτογράφιση οποιουδήποτε προσώπου. Μαζί θα φτιάξουμε το πιο όμορφο πορτραίτο σας για χρήση επαγγελματική ή προσωπική.

ΟΜΑΔΕΣ/ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Είστε εταιρεία ή μεγάλη ομάδα; Χρειάζεστε φωτογραφίες για το νέο σας website, για τα social media ή κάλυψη μιας εταιρικής εκδήλωση; Αναλαμβάνω την φωτογράφισή σας με έμφαση στην αποτύπωση της ζωντάνιας και της ενέργειας, προσαρμοσμένη στην εταιρική σας ταυτότητα.