Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Με Μπόμπορη πήρε το τρίποντο ο Πανλευκάδιος κόντρα στον Εθνικό.

Διεξήχθη σήμερα Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 16:30 στο γήπεδο Σφακιωτών ο αγώνας της 1ης αγωνιστικής ανάμεσα στον γηπεδούχο Πανλευκάδιο και τον φιλοξενούμενο Εθνικό Φιλιππιάδας με τους γηπεδούχους να παίρνουν το τρίποντο της αγωνιστικής με πρωταγωνιστή τον Μπόμπορη με τελικό σκορ 2-1.

Ως προς το αγωνιστικό κομμάτι του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή ευκαιρία στο 6΄με τον Μπόμπορη αλλά με το σκορ να μένει στο 0-0. Στο 12΄ο Πανλευκάδιος βρήκε δίχτυα με τον Μπόμπορη μετά από σέντρα του Ορφανού διαμορφώνοντας το 1-0. Στο 14΄ο Κούτσικος απείλησε την εστία των φιλοξενουμένων αλλά χωρίς αποτέλεσμα ενώ στο 16΄ο Μπόμπορης βρήκε ξανά δίχτυα αλλά με τον βοηθό να δείχνει οφσάιντ παραμένοντας το 1-0. Στο 18΄και 24΄ο Εθνικός προσπάθησε να απειλήσει την εστία με τον Κολιό αλλά με την μπάλα να μην του κάνει το χατίρι και στις δυο περιπτώσεις με το σκορ όμως να αλλάζει στο 27΄με γκολ του Νάστου ισοαφαρίζοντας το ματς  σε 1-1. Στο 33΄ο Καλογερής έκανε ένα καλό σουτ αλλά με την μπάλα να καταλήγει άουτ ενώ στο 36΄ο τερματοφύλακας του Εθνικού Παναγιωτίδης κράτησε το σκορ στο 1-1 μετά από πολλές κόντρες στην μικρή περιοχή της εστίας του. Την τελευταία καλή φάση του ημίχρονου είχε ο Πανλευκάδιος με τον Κοκόλη αλλά με το σκορ να παραμένει στο 1-1 όπου ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα την πρώτη καλή ευκαιρία είχε η ομάδα του Εθνικού με τον Κολιό  στο 57, με τον Πανλευκάδιο να απαντάει με σουτ του Κούτσικου στο 59΄ αλλά με το σκορ και στις δυο περιπτώσεις να παραμένει στο 1-1. Στο 62΄ μετά από πάσα του Κοκόλη ο Καλογερής σούταρε αλλά με την μπάλα να καταλήγει εκτός αγωνιστικού χώρου. Στο 65΄ο Μπόμπορης κάρφωσε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα μετά από ωραία σέντρα του Καλογερή διαμορφώνοντας το 2-1 όπου ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Διαιτητής: Μπαϊλης Ν.

Βοηθοί: Φραγκούλης Π. – Πάτσης Ι.

Πανλευκάδιος (Κατηφόρης): Λιάσκος, Τουργέλης, Κατωπόδης, Τσιάβος, Κουμπής, Φλούδας, Κοκόλης, Καλογερής (Τζόλος 89΄), Μπόμπορης (Μεϊντάνης 66΄), Ορφανός (Καλογεράκης 85΄), Κούτσικος (Θεοχάρης 91΄).

Εθνικός Φιλιππιάδας (Παπαδήμας): Παναγιωτίδης, Παπανίκου (Δερβίλης 74΄), Κίτσιος, Μπεζεβέγκης, Κολιός, Ρακόπουλος, Νάστος, Χρηστογιάννης, Cjapi, Παππάς (Πάνου 84΄), Μιχάλης.

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα.

Δήλωση Γ. Κατηφόρη μετά την νικηφόρα πρεμιέρα με τον Εθνικό.

Ο Ανδριανός Παπαδήμας στο gosports.gr μετά τον αγώνα με τον Πανλευκάδιο

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. […] Σε δήλωση προχώρησε ο προπονητής του Πανλευκάδιου κ. Γιώργος Κατηφόρης μετά το νικηφόρο αγώνα της πρεμιέρας της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας με τον Εθνικό Φιλιππιάδας  (Δείτε ΕΔΩ). […]

  2. […] Σε δήλωση προχώρησε ο προπονητής του EΘνικού Φιλιππιάδας κ. Ανδριανός Παπαδήμας στο gosports.gr μετά την ήττα στον εκτός έδρας σημερινό αγώνα της πρεμιέρας της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας με αντίπαλο τον Πανλευκάδιο (Δείτε ΕΔΩ.) […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.