Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Επιστροφή στις νίκες για τον Ερμή Καναλίου

Στις νίκες επέστρεψε η ομάδα του Ερμή Καναλίου που επικράτησε σήμερα Σάββατο 19 Νοεμβρίου στην έδρα της του Εθνικού Φιλιππιάδας με 2-1 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 1-0, με τον Γκίνη να κερδίζει πέναλτι στο 40’  και τον Ιορδανίδη να αναλαμβάνει την εκτέλεση για το 1-0 του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Εθνικός ισοφάρισε με τον Τσιάπι στο 47’  για το 1-1, αλλά ο Ράπτης στο 70’ με σουτ έγραψε το τελικό 2-1, σε ένα δεύτερο ημίχρονο που είχε πολλές ευκαιρίες και για τις 2 ομάδες  με τον Ερμή να βρίσκει δυο φορές το οριζόντιο δοκάρι και τον Εθνικό να σημαδεύει και αυτός μια φορά οριζόντιο και μια κάθετο δοκάρι με τον Μπότσαρη.

Διαιτητής: ΣΠΥΡΑΚΟΣ Α.

Βοηθοί: ΠΑΤΣΗΣ Ι. – ΛΑΖΑΡΗΣ Γ.

ΕΡΜΗΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ(Μάκης Δήμας): ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ, ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ(90’ ΣΠΥΡΑΚΟΣ), ΜΠΑΚΑΣ, ΔΗΜΑΣ, ΓΚΙΝΙ, ΝΤΟΝΤΗΣ(83’ ΧΑΙΝΤΑΡΙ), ΜΠΑΤΣΟΣ, ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ(62’ ΖΑΚΚΑΣ), ΡΑΠΤΗΣ, ΜΠΡΟΥΒΑΣ, ΤΑΤΣΗΣ.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ(Δημήτρης Μπαλάφας): ΒΑΡΕΛΗΣ, ΠΑΝΟΥ, ΚΙΤΣΙΟΣ, ΔΗΜΟΥΛΑΣ, ΠΑΠΑΡΟΥΝΗΣ(46’ΔΗΜΟΣ), ΚΙΤΣΙΟΣ, ΤΣΙΑΠΗ, ΓΟΥΛΑΣ, ΚΟΛΙΟΣ, ΝΙΚΟΥ, ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ.

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.