Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ηρόδοτος – Αήττητος Σπάτων 1-0

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Football League πανηγύρισε ο Ηρόδοτος, που επικράτησε 1-0 του Αήττητου Σπάτων σε ένα παιχνίδι που στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο.

Αρχικά στο 17′ ο Φουκαράκης έκανε σουτ μέσα από την περιοχή κι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Στη συνέχεια, ο Αήττητος είχε τρεις ευκαιρίες για το 0-1 και στο 38′, ο Γροντής με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι με το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, ο Ηρόδοτος ήταν αυτός που βρήκε το γκολ και πήρε τη νίκη. Ο Μασάδο έδωσε στον Σμυρλή κι αυτός με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0 δίνοντας και την νίκη στην ομάδα του, πρώτη μετά την επιστροφή της στη Football League.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Γιώργος Λυρώνης): Κουράκης, Προβιδάκης, Μπάμπης, Γιαλούσης, Κανδυλάκης, Φραγκουλάκης, Κασαπάκης (76′ Αργκιλέσι), Μάκο (46′ Σμυρλής), Μασάδο, Φουκαράκης (65′ Αμαραντίδης), Κωνσταντινίδης.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Κοκκαλάς, Χριστοφιλέας (8′ Μουστάκης), Μάγκας, Ηρακλής, Κασνέτση, Κολλαράς (55′ Μανωλάς), Χαντί, Γροντής, Νηκλιτσιώτης, Μαρουκάκης, Σπυρόπουλος (83′ Βασιλείου).

gazzetta.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.