Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Εμφανώς ανώτερος ο Απόλλων Λάρισας κυριάρχισε στην έδρα του Αιγινιακού

Εμφανώς ανώτερος ο Απόλλων Λάρισας κυριάρχισε στην έδρα του Αιγινιακού όπου είχε τέσσερα γκολ αλλά και δοκάρι. Στο 15′ ο Μαρκολίνο έκανε την σέντρα και ο Τασιούλης σκόραρε με σουτ. Ο σκόρερ είχε δοκάρι στο 36′ αφότου πέρασε τρεις παίκτες και σούταρε. Στο 41′ ο Πολέτο έκανε το κόρνερ, η άμυνα απομάκρυνε και στην επαναφορά ο Χατζής σε κενή εστία έκανε το 0-2. Στο 50′ έγινε μία βαθιά μπαλιά του Σουλιώτη, ο Γιαγκόζης βγήκε πάνω στον Λουκάο (Λούκας Μάρκος Μεϊρέλες), όμως ο Λουκάο τον… κρέμασε για το 0-3. Στο 90′ έγινε το 0-4. Μετά από κόρνερ ο Σουλιώτης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και βρήκε δίχτυα. Η ομάδα της Λάρισας έτσι νίκησε και στην 2η αγωνιστική.
Αιγινιακός (Χαραλαμπίδης): Γιαγκιόζης, Ορφανίδης, Τοπαλίδης, Πετρούσης (46′ Κλιγγόπουλος), Ζήσης, Λάσκαρης, Πιαστόπουλος, Πολύζος (46′ Έππας), Δούμτσιος (46′ Κούστα), Μαρκόφσκι & Παπαδόπουλος.
Απόλλων Λάρισας (Τροΐζι): Μάντζαρης, Σκούπρα, Χατζής, Κουρτεσιώτης, Κοντοές, Πολέτο, Μαρκολίνο (93′ Τσακυργιάννης), Λουκάο Μεϊρέλες, Λούκας Ράμος, Τασιούλης (63′ Καμπέρης) και Σουλιώτης.
Πηγή: gazzetta.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.