Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σπουδαίο διπλό για τον Απόλλωνα Λάρισας

Σπουδαίο διπλό για τον Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος με γκολ στο 90′ πήρε τη νίκη μέσα στην Κέρκυρα με 1-2 και προσπέρασε τους νησιώτες στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι στην Κέρκυρα άρχισε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους που μόλις στο 11′ άνοιξαν το σκορ με κοντινό πλασέ του Γκουντρουμπή. Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν κι άρχισαν να απειλούν χωρίς αποτέλεσμα την αντίπαλη εστία. Πρώτη πραγματικά μεγάλη στιγμή για την Κέρκυρα ήρθε στο 43′ όταν ο Λινάρδος πλάσαρε τον Μάντζαρη με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να μπλοκάρει από πολύ κοντά με διπλή προσπάθεια.

Στην επανάληψη η πίεση αυξήθηκε περισσότερο, αλλά οι «Φαίακες» αναγκάστηκαν να αγωνιστούν από το 67′ με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Σπίνουλας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη. Ωστόσο, το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο 78′ όταν ο Τουράμ αρχικά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια ο Ιωάννου με κεφαλιά προ κενής εστίας στα δίχτυα για το 1-1. Ολόκληρη η Κέρκυρα από εκεί και πέρα βγήκε στην επίθεση για το γκολ της νίκης, όμως αυτό δεν ήρθε και στο 90′ ο Χατζής μετά από εκτέλεση πλαγίου με εντυπωσιακό γυριστό κρέμασε τον Κουτζαβασίλη για το τελικό 1-2.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Πέτρος Στοΐλας): Κουτζαβασίλης, Σπίνουλας, Ιωάννου, Χαντάκιας (59′ Βίλα), Κούρος, Ν. Κρητικός, Λινάρδος (88′ Μότα), Κόντος, Πασάς (82′ Στ. Κρητικός), Ζορμπάς, Τουράμ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Αριάν Μπελά): Μαντζάρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Καρατάσιος, Σουλιώτης, Χατζής, Λούκας Ράμος, Μαρκολίνο, Μπραμπίγια (84′ Κοντοές), Πολέτο, Γκουντρουμπής (73′ Τασιούλης).

Πηγή-gazzetta.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.