Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Βόλος – Αήττητος Σπάτων 3-1

Πολύ καλή εμφάνιση από τους πρωτοπόρους Βολιώτες στην έδρα τους σε ματς όπου έβαλαν τρία γκολ και είχαν τρία δοκάρια, επικρατώντας 3-1 του Αήττητου Σπάτων. Ο Βόλος μπήκε… φουριόζος στο ματς και στο 8′ είχε δοκάρι από φάουλ του Γκαρσία. Στο 10ο λεπτό είχε το πρώτο γκολ μετά από προσπάθεια του Πέντα μέσα στην περιοχή από κάθετη του Πίτου Γκαρσία.

Στο 11ο λεπτό όμως ο Ταμπάκης πρόλαβε τον κίπερ του Βόλου και έκανε το 1-1 μετά από λάθος διώξιμο του Δημόπουλου. Ο Βόλος δεν πτοήθηκε όμως. Στο 25ο λεπτό ο Δημόπουλος βρήκε ωραία τον Ηλιόπουλο στην μεγάλη περιοχή και ήρθε το 2-1.

Αφού οι γηπεδούχοι είχαν στην συνέχεια δοκάρι στο 37′ με τον Μάντζη και δοκάρι στο 40′ από σουτ του Ηλιόπουλου και στην ίδια φάση ανάποδο ψαλίδι του Μάντζη που μπλόκαρε ο Κοκκαλάς, στην συνέχεια βρήκε και άλλο γκολ. Στο 70ο λεπτό ήρθε και το 3-1 από τον Λούκας Γκαρσία. Παράλληλα με τη νίκη του Βόλου υπήρχαν και οι γκέλες των Κέρκυρας και Απόλλωνα Λάρισας που ήταν στο… κυνήγι των πρωτοπόρων της Football League.

Οι συνθέσεις:

ΒΟΛΟΣ (Φερνάντο): Μπουργάνης, Ντεντάκης, Γκαλίτσιος, Δημόπουλος, Ουνγιαλίδης, Πέντα (58′ Ν’ Γκουέμ), Λούκας, Πίτου Γκαρσία, Καμπαγέρο, Ηλιόπουλος και Μάντζης.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Δημητρίου): Κοκκαλάς, Σπυρόπουλος, Κολλαράς, Μάγκας (46′ Αφράτης), Αποστολόπουλος, Σταματάκης, Κάιο (58′ Κατσάρας), Μαρτίνεθ, Χατζηιωαννίδης, Ταμπάκης (76′ Κατσέρης) και Βανκεβάι.

gazzetta.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.