Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Α.Ο. Κασσιόπη – Αιγινιακός 1-0

Η Κέρκυρα υπέφερε από τον Αιγινιακό, αλλά κατάφερε, έκαμψε την αντίστασή του και πήρε τη νίκη. Οι Φαίακες έμειναν με αριθμητικό μειονέκτημα στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου λόγω της αποβολής του γκολκίπερ τους, Φώτη Κουτζαβασίλη.

Η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε στο 60ό λεπτό με την αποβολή του Τσολακίδη από την πλευρά των φιλοξενούμενων. Τελικά, η ομάδα από το νησί του Ιονίου πήρε τη νίκη με τη σέντρα σουτ του Αλέξανδρου Κόντου στο 74ο λεπτό κι έμεινε μόνη δεύτερη (ακόμη και με ματς περισσότερο) στη βαθμολογία.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Δημήτρης Σπανός): Κουτζαβασίλης, Σπίνουλας, Αναστασίου (45+2′ Αθανασόπουλος), Θεοδωράκης, Σανδραβέλης, Ν. Κρητικός, Νίκιτς, Κόντος, Μότα, Σιατραβάνης, Τουράμ.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Μιρσάντ Γιονούζ): Καραγκιόζης, Προσκυνητόπουλος, Σ. Τοπαλίδης (40′ Γιαλαμούδης), Πετρούσης, Στάνιτς, Βελκόσκι, Τσολακίδης, Παπαδόπουλος, Γρανάδος, Πολύζος, Πιαστόπουλος

Πηγή: sport24.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.