Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δίχως νικητή έληξε το ματς ανάμεσα στον Πλατανιά και τη Δόξα Δράμας

Σε ένα ισορρπημένο παιχνίδι, οι δύο ομάδες έμειναν στο μηδέν, αποτέλεσμα που τις φέρνει ισόβαθμες στους επτά πόντους.

Το ματς:

Απόλυτα ισορροπημένο ήταν το παιχνίδι στην Κρήτη, με τους Πλατανιά και Δόξα Δράμας να αλληλοεξουδετερώνονται στο πρώτο μέρος, χωρίς κανείς από τους δύο να καταφέρει να κάνει κάτι το συγκλονιστικό, ώστε να φτάσει στο γκολ. Αξιοσημείωτο γεγονός στο πρώτο μέρος, οι διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων για πέναλτι στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους, με τους γηπεδούχους στην αντεπίθεση να φτάνουν κοντά στο γκολ, με τον Μάρτινς όμως, να προλαβαίνει να διώχνει την μπάλα, πριν περάσει την γραμμή.

Με τις δύο ομάδες να επαναλαμβάνουν την εικόνα του πρώτου μέρους κυλούσε το δεύτερο 45λεπτο, με τους Κρητικούς να έχουν μια ελαφρά υπεροχή, δίχως κάποια ουσία. Η Δόξα ήταν αυτή που απείλησε σημαντικά στο 78’, αλλά το σουτ του Πατράλη έξω από την περιοχή, πέρασε λίγο άουτ. Εντέλει, δεν άλλαξε κάτι και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.

Πλατανιάς (Τάτσης): Γκοτ, Ουές, Κόρτσαμ, Ρουσσάκης, Τσαμούρης (77’ Παπουτσογιαννόπουλος), Καραγκούνης, Μποσέτι, Νίλι, Παπανικολάου, Στ. Ποζατζίδης, Μπιανκόνι
Δόξα Δράμας (Βεργέτης): Πίτκας, Πεταυράκης, Μπαϊκαρά, Ανδρέου, Μακρής, Ρουγκαλάς, Ριζογιάννης, Κουσκουνάς (90+1′) Κρητικός, Μάρτινς (46’ Κρουθ), Πέρεθ (70’ Νατσιόπουλος), Πατράλης

Διαιτητής: Σωτηριάδης (Λασιθίου)
Βοηθοί: Δασκαλάκης, Μαυραντωνάκης (Ηρακλείου)

Πηγή: liganews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.