Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Απολαύστε Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές χωρίς τύψεις στα καταστήματα Donald!

Tο εργαστήριο ζαχαροπλαστικής του Donald επί της Δ. Κρόκου 33(πρώην Εργαστήριο «Ήλιος»), σας υποδέχεται με τη γνωστή ποιότητα που πάντα συνοδεύει τα καταστήματα Donald για να κάνει και τα φετινά Χριστούγεννα πιο….γλυκά!

Στο Πνεύμα των Χριστουγέννων σας περιμένει με ποικιλία λαχταριστών γλυκισμάτων για τις ημέρες των γιορτών. Δοκιμάστε τα panettone με αυθεντική ιταλική συνταγή σε διάφορες γεύσεις, κλασική, φρούτα-σταφίδες, φιστίκι, σοκολάτα-πορτοκάλι και θα τα λατρέψετε. Το θεαματικό τους φούσκωμα, η φρουτένια γεύση του και το ιδιότυπο σχήμα του δίνουν έναν πιο πλούσιο, πιο γιορτινό χαρακτήρα.

Κάντε ένα δώρο για εσάς και τους αγαπημένους σας και συνδυάστε τα με λαχταριστά παραδοσιακά μελομακάρονα με καρύδι και μέλι αλλά και με επικάλυψη σοκολάτα, ολόφρεσκους παραδοσιακούς κουραμπιέδες, σοκολατάκια και διαλέξτε μέσα από μια μεγάλη γκάμα σε σιροπιαστά γλυκά ταψιού.

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.