Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

«Bike Sylvain Preveza»: 25 χρόνια στο χώρο της ποδηλασίας- Δυναμικά και στα ηλεκτρικά ποδήλατα και scooter

Το κατάστημα «Bike Sylvain Preveza» δραστηριοποιείται στο χώρο της ποδηλασίας από το 1996, παρέχοντας όλα αυτά τα χρόνια μια τεράστια ποικιλία σε ποδήλατα, ανταλλακτικά και αξεσουάρ.

Με τεράστια θέληση και με την εξέλιξη του αρχικού καταστήματος άνοιξε το νέο κατάστημα στην οδό Προμηθέως 3, με στόχο τη βελτίωση των υπηρεσιών στα τμήματα πώλησης και επισκευής ποδηλάτων. Πλέον στο νέο χώρο, θα βρείτε και μια μεγάλη γκάμα από ηλεκτρικά ποδήλατα, πατίνια και ηλεκτρικά Scooter.

Δύο νέα ηλεκτρικά scooter που θα λατρέψετε ετοιμοπαράδοτα στο κατάστημα. Μόλις κατέφτασε το μικρό, ελαφρύ και ευέλικτο ηλεκτρικό scooter  Grace από την Sunra, με κινητήρα BOSCH που σίγουρα θα το λατρέψετε και θα γίνει ο συνοδοιπόρος σας στην άσφαλτο, αφού μ συνδυάζει οικονομία, εργονομία, οικολογία και στυλ και με μόλις 1 ευρώ διανύετε περίπου 365 χιλιόμετρα. Ενώ το νέο απόκτημα μας το Hawk είναι ένα μεγάλο, άνετο αλλά και ελαφρύ scooter που συνδυάζει την οικονομία με την τεχνολογία, με bluetooth και ραδιόφωνο.

Επισκεφθείτε το κατάστημα όπου μπορείτε να βρείτε οποιαδήποτε κατηγορία ποδηλάτου όπως Mtb/ βουνού, Road/δρόμου, City/πόλης, μεγάλη ποικιλία παιδικών ποδηλάτων, καθώς και ανταλλακτικά, αξεσουάρ και ρουχισμό, που σας δίνουν τη δυνατότητα να ικανοποιήσετε τις υψηλές απαιτήσεις σας μέσα από τις συνεργασίες που αντιπροσωπεύουν πολλές επώνυμες εταιρείες του χώρου της ποδηλασίας.

Στο χώρο του SERVICE αναλαμβάνουν εξειδικευμένα άτομα την απόλυτη φροντίδα του ποδηλάτου σας .

Επισκεφτείτε το e-shop ΕΔΩ

Bikes Sylvain Shop

E-mail: bikesylvain@gmail.com

Διεύθυνση : Προμηθέως 3, 48100 Πρέβεζα

Τηλέφωνο: : 2682060727

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.