Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Christmas Gift Shop: ‘’Μύρισε’’ Χριστούγεννα στην κεντρική αγορά της Πρέβεζας

‘’Μύρισε’’ Χριστούγεννα στην κεντρική αγορά της Πρέβεζας χάρη στην διακοσμήτρια Εύη Καλούδη που με άρωμα Νέα Υόρκης επιμελήθηκε το νέο Christmas Gift Shop και μετέτρεψε το χώρο σε ένα γιορτινό και παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο  χωριό που σε κάνει να νιώθεις παιδί και σε ταξιδεύει.

Πρόκειται για ένα Χριστουγεννιάτικο καταφύγιο στην Εθνικής Αντιστάσεως στην καρδιά της πόλης απέναντι από το Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους, που σε κάνει να νιώθεις σαν το σπίτι σου και σε ταξιδεύει στη μαγεία των Χριστουγέννων μέσα από τη μεγάλη γκάμα από χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά και στολίδια που έχει για κάθε περίσταση για μικρούς και μεγάλους.

Χριστουγεννιάτικα στολίδια, πανέμορφα φυσικά κεριά, γούρια, αρώματα και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε στις καλύτερες τιμές της αγοράς που θα δημιουργήσουν μια μοναδική εορταστική ατμόσφαιρα στο χώρο σας και θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Είτε θέλετε να περιποιηθείτε τον εαυτό σας είτε αναζητάτε ένα δώρο για ένα ξεχωριστό για εσάς πρόσωπο, είστε στο κατάλληλο μέρος.

Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη, χαρίστε χαμόγελα και αρώματα στους δικούς σας ανθρώπους και διακοσμήστε το χώρο σας με τα χριστουγεννιάτικα στολίδια της αρεσκείας σας, σε εξαιρετικές τιμές!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.