Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

The Souvenir Shop: Εκεί που η παράδοση με τις αναμνήσεις συναντιούνται

Τις ‘’πύλες’’ του άνοιξε εδώ και ένα μήνα το The Souvenir Shop στην παραλία της Πρέβεζας με τιμές χαμηλές, ποιότητα αδιαπραγμάτευτη και σχέδια μοναδικά.

Πρόκειται για το μοναδικό αυθεντικό souvenir shop στην πόλη της Πρέβεζας με τουριστικά και παραδοσιακά προϊόντα, στην Εθνικής Αντιστάσεως στην καρδιά της πόλης απέναντι από το Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους.

Ο ιδιοκτήτης ευγενικός, φιλικός και πολύ εξυπηρετικός είναι πάντα εκεί για να σε βοηθήσει να διαλέξεις ανάμεσα από τη μεγάλη γκάμα αναμνηστικών προϊόντων που είναι διαθέσιμα για όσους ψάχνουν κάτι ιδιαίτερο και μοναδικό.

Την επιμέλεια- διακόσμηση του μαγαζιού επιμελήθηκε η διακοσμήτρια Εύη Καλούδη που όπως πάντα με αγάπη έτσι και τώρα μετέτρεψε τον χώρο δίνοντας του μια αύρα καλοκαιρινή που παραπέμπει σε κοσμοπολίτικο νησί.

Οι πραγματικές αναμνήσεις τυπωμένες σε μπλουζάκια, τσάντες, κούπες, πετσέτες, καπέλα, μαγνητάκια και μπρελόκ με τα σαπούνια του μαγαζιού να ξεχωρίζουν και να δίνουν μια αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης σε όσους επισκέπτονται το κατάστημα.

Σημεία κατατεθέν του μαγαζιού η ελιά και η σαρδέλα, χαρακτηριστικά της πόλης της Πρέβεζας, αλλά και ο γαϊδαράκος  που κοσμεί την είσοδο του μαγαζιού και τραβάει τα βλέμματα όλων των περαστικών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.