Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Η εταιρεία GP MOTORENT ήρθε να κάνει εύκολη τη ζωή των τουριστών – Το Gosports.gr συνομίλησε με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας

Μια νέα Υπηρεσία απέκτησε η Πρέβεζα και η ευρύτερη περιοχή της Πρέβεζας από το 2017. Είναι η Υπηρεσία Ενοικίασης Μοτοσυκλετών που προσφέρει η Εταιρεία GP MOTORENT παρέχοντας scooter 125 – 200 κυβικών εκατοστών με τετράχρονο κινητήρα με σύγχρονες ευρωπαϊκές προδιαγραφές εκπομπής ρύπων και εξοπλισμένα με τα τελευταία standard ενεργητικής ασφάλειας της κατηγορίας.

To GoSports.gr συνομίλησε με τον Παναγιώτη , ιδιοκτήτη της εταιρείας , ο οποίος μας ανέφερε: “Πρόκειται για μια προσπάθεια η οποία έρχεται να συμπληρώσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες της περιοχής μας προς τον τουρίστα ο οποίος φθάνει στην περιοχή και χρειάζεται ένα μεταφορικό μέσο για τις διακοπές του ώστε να μπορεί να επισκεφτεί τα σημεία ενδιαφέροντος που είναι εκτός της περιοχής του καταλύματος που διαμένει όπως Αρχαιολογικούς χώρους , μουσεία , Ιστορικά Μνημεία , παραλίες και γενικά ανάλογα με το ενδιαφέρον κάθε τουρίστα. Πρόκειται για Μοτοσυκλέτες τύπου scooter δίχως ταχύτητες τετράχρονου κινητήρα εξοπλισμένες με φρένα συνδυασμένης πέδησης ή σύστημα ABS , τροχούς 16 ιντσών , αποθηκευτικό χώρο κάτω από το κάθισμα , παροχή ρεύματος με usb κλπ. Εννοείται ότι παρέχεται στους ενοικιαστές και ο απαιτούμενος αριθμός προστατευτικών κρανών τα οποία επίσης φέρουν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας που ορίζει η Ε.Ε. Θεώρησα σωστό να παρέχουμε δίκυκλα τα οποία θα μπορούν να κινηθούν με άνεση και με ασφάλεια με δυο άτομα (οδηγό και συνεπιβάτη) ώστε ο ενοικιαστής να μπορεί να επισκεφτεί και τις γύρω περιοχές. Ο υποψήφιος ενοικιαστής σήμερα μπορεί να μας βρει τηλεφωνικά και να του παραδώσουμε το δίκυκλο στο κατάλυμα που διαμένει καθώς και να το παραλάβουμε από όποιο σημείο επιθυμεί μετά την λήξη της ενοικίασης. Παραδίδουμε δίκυκλα από το Αεροδρόμιο του Ακτίου και τις τρεις Μαρίνες που εδρεύουν εκεί αλλά και σε περιοχές Πρέβεζα , Παντοκράτορα, Καλαμίτσι, Μύτικα, Κανάλι έως και Καστροσυκιά Πρεβέζης. Από την 15 Ιουνίου θα βρισκόμαστε και με περίπτερο στο Δημοτικό Parking της Πόλης δίπλα στην Πλατεία Ανδρούτσου προκειμένω να εξυπηρετήσουμε καλύτερα όσους δεν μας έχουν μάθει.

Τηλ. Επικοινωνίας +30 6955 081062 και e-mail gpmotorent@hotmail.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.