Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Με άκρως καλοκαιρινή διάθεση το Juice4u στην Πρέβεζα

Ένας υπέροχος χώρος στην Οδό Εθνικής Αντίστασης 19 στην Πρέβεζα, είναι μαζί σας και αυτό το καλοκαίρι έτοιμο να γίνει το καθημερινό στέκι όλων μας για καφέ στα νέα εκπληκτικά ποτήρια take away και πρωινό με χυμό και φρούτα ιδανικό για να συνοδεύσει την βόλτα στα πανέμορφα στενά της Πρέβεζας!

Μια στάση για δυο λεπτά που θα σου προσφέρουν ευεξία και ενέργεια Juice4u και μια τονωτική ένεση ενέργειας και απόλαυσης. Μπορείτε ακόμη να βρείτε milkshakes, γρανίτες, σπιτική λεμονάδα και energy bars χωρίς ζάχαρη που θα σας το προσφέρουμε στο νέο μας χώρο.

Αλλά καλοκαίρι και παγωτό πάνε πακέτο και επειδή αγαπάμε πολύ αυτή τη δροσερή λιχουδιά,  και θέλουμε πάντα να την απολαμβάνουμε στα καλύτερά της, το JUICE4U σας προσφέρει υπέροχο παγωτό σε κύπελλο και χωνάκι αλλά μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε το χωνάκι βρώσιμου άνθρακα που μόνο στο JUICE4U μπορείτε να βρείτε και σίγουρα θα γίνετε μόνιμος πελάτης.

Από τους ιδιοκτήτες και το προσωπικό του Juice4u

Καλό Καλοκαίρι!

Δεν έχει επιλεχθεί συλλογή ή η συλλογή έχει διαγραφεί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.