Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Στάβλος το ΔΑΚ Πρέβεζας – Εικόνες ντροπής με την παρουσία και της Εθνικής Παγκορασίδων.

Εικόνες ντροπής επικρατούν στο προαύλιο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου Πρέβεζας με  ακαθαρσίες από ζώα να είναι παντού μέχρι και πάνω στα σκαλοπάτια από την είσοδο, ενώ την ίδια στιγμή  από τις 7 Ιουλίου έως και τις 24 Ιουλίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Πρέβεζας παρευρίσκεται και η Εθνική Παγκορασίδων για την προετοιμασία της πριν την συμμετοχή της στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Παγκορασίδων.

Παράλληλα στην πόλη μας αυτές τις ημέρες διεξάγεται το τουρνουά μπάσκετ 3on3 όπου μεγάλα ονόματα από τον χώρο του μπάσκετ παρευρίσκονται στην πόλη μας με την εικόνα που βγαίνει προς τα έξω να είναι απελπιστική και με όσους έχουν βρεθεί στο ΔΑΚ Πρέβεζας αυτές τις ημέρες να μιλάνε για  μια πόλη που εγκαταλείπει τις αθλητικές εγκαταστάσεις της αλλά και αδιαφορεί παντελώς για τα αθλητικά δρώμενα.

Η κατάσταση που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι αυτή που επικρατεί σήμερα στο ΔΑΚ Πρέβεζας αλλά το χειρότερο όλων ότι το πρόβλημα δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο αφού η κατάσταση στο ΔΑΚ είναι γνωστή, με τον Δήμο Πρέβεζας και τους αρμόδιους φορείς να κάνουν τα στραβά μάτια.

Να τονίσουμε ότι το ΔΑΚ Πρέβεζας θεωρείται ένα πραγματικό στολίδι, από τα καλύτερα στην Βορειοδυτική Ελλάδα αλλά έχει αφεθεί πλέον έρμαιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.