Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ταβέρνα ο Φάρος : Για ονειρεμένα ταξίδια γεύσεων με θέα τον Αμβρακικό

Υπάρχουν κάποιες στιγμές ανεκτίμητες. Όπως αυτές που απολαμβάνεις γευστικά ένα καλό φαγητό και οπτικά την υπέροχη θέα στη θάλασσα. Δεν χρειάζεται να πας μακριά. Το εστιατόριο « Φάρος» στην Πρέβεζα σου τα προσφέρει και τα δυο απλόχερα.

Σε μια μαγική τοποθεσία με θέα τον Αμβρακικό, μπορείς να απολαύσεις όλες τις ώρες της ημέρας  καθαρές γεύσεις και άριστη ποιότητα στα φαγητά,  που μπορούν να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Το άψογο σέρβις, οι προσιτές τιμές, η καθαριότητα και το φιλικό περιβάλλον είναι καθημερινό μέλημα τους. Ακόμα κάθεστε; Πηγαίνετε να απολαύσετε τους καλύτερους και φρέσκους μεζέδες, όλα τα είδη ψαριών κατευθείαν από τον Αμβρακικό και ότι άλλο τραβάει η όρεξή σας.

Ο χώρος διατίθεται και για κάθε είδους συνεστιάσεις (γενέθλια, γάμους, βαφτίσια). Τι καλύτερο από το να μοιραστείτε την ομορφότερη μέρα της ζωής σας έναν χώρο που μοιάζει με παράδεισο, σε έναν χώρο που μπορεί να σας ηρεμήσει και να σας προσφέρει όλα όσα ζητάτε.

Ταβέρνα ο Φάρος

Πνευματικός Φάρος

Πρέβεζα

 Τηλ.  Επικοινωνίας 2682026931/ 6976684870

Email: kirpanagiotidis@yahoo.gr

Δεν έχει επιλεχθεί συλλογή ή η συλλογή έχει διαγραφεί

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.