Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Άνοιξε η αυλαία των 8ων «Εν Νικοπόλει Άκτια» 2022 με τους αγώνες κολύμβησης (Photo)

Άνοιξε η αυλαία σήμερα Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου μπροστά από το Δημαρχείο των 8ων «Εν Νικοπόλει Άκτια» 2022 με τους αγώνες κολύμβησης.

Αύριο οι αγώνες θα συνεχιστούν με τους αγώνες δρόμου ενός, πέντε και δέκα χιλιομέτρων προσφέροντας ένα διήμερο γεμάτο αθλητισμό για μικρούς και μεγάλους στην όμορφη και φιλόξενη Πρέβεζα.

Σήμερα το πρόγραμμα περιλάμβανε αγώνες κολύμβησης 25, 300 και 1000 μέτρων για μικρούς και μεγάλους με τερματισμό όλων των αγώνων μπροστά από το Δημαρχείο, όπου έγιναν και οι απονομές.

Οι αγώνες γίνονται υπό τη διοργάνωση του Δήμου Πρέβεζας , σε συνεργασία με τον Σύλλογο Δρομέων Πρέβεζας, τους Συλλόγους Ευ Ζην και Α.Ο. Πρέβεζας, αθλητικούς συλλόγους κολύμβησης και την Εφορία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας.

Το διήμερο των εκδηλώσεων για τα « ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» θα ολοκληρωθεί με συναυλία το βράδυ της Κυριακής, στην πλατεία Ανδρούτσου με τους WEAST COAST, που θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά την λήξη των αγώνων και τις απονομές αναμνηστικών μεταλλίων στους αθλητές.

*Χορηγοί φωτογράφισης Jardin Boteco Premium Bar και The Lab Coffee and Food Bar

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.