Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σήκωσε την κούπα ο Παναθηναϊκός

Στο κατάμεστο κλειστό του Αμαρουσίου, στον Άγιο Θωμά, 900 φίλοι του Παναθηναϊκού δεν σταμάτησαν να φωνάζουν για την ομάδα τους, δίνοντας μεγάλη ώθηση για τη νίκη. Το πρώτο σετ έμοιαζε με εύκολη διαδικασία για τους γηπεδούχους, ενώ στο δεύτερο οι Πειραιώτες παραλίγο να κάνουν την ανατροπή και να το κάνουν δικό τους, αλλά το άγχος τους κατέβαλλε και εν τέλει κατέληξε και αυτό στον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο, στη συνέχεια, τα πράγματα άλλαξαν κατά πολύ. Ο Ολυμπιακός έδειξε ότι είναι ομάδα φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα και με μέταλλο νικητή. Πλήρωσαν τον Παναθηναϊκό με το ίδιο ακριβώς νόμισμα. Κάνοντας δηλαδή μια επική ανατροπή. Την ώρα που οι «πράσινοι» προηγούνταν με 2-0, οι Πειραιώτες έκαναν μια μεγάλη ανατροπή εκμεταλλευόμενοι την χαλαρότητα που επέδειξαν οι γηπεδούχοι. Με μεγάλη μαχητικότητα, ο Ολυμπιακός πήρε τα τρία επόμενα σετ με… άνετο σκορ μάλιστα και οδήγησε τον τελικό στο «χρυσό» σετ καθώς ισοφάρισε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα.

Εκεί έγινε ξανά μια επική μάχη. Οι δυο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι στο σκορ μέχρι να κάνει ένα ξέσπασμα ο Παναθηναϊκός και να περάσει μπροστά διατηρώντας το προβάδισμα ως το τέλος με αποτέλεσμα να στεφθεί Κυπελλούχος Ελλάδος!

25-17, 28-26, 16-25, 19-25, 10-15, 15-13

Πηγή: iefimerida.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.