Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Αχιλλέας Volleyball: Πρώτη ιστορική νίκη και μάλιστα με ανατροπή!!!

Μπορεί να μετράμε μόλις 8 μήνες ζωής (20 Μαρτίου 2019 η αναγνώριση του σωματείου μας από την ΕΟΠΕ) τα δείγματα γραφής είναι άκρως αισιόδοξα.

Η ομάδα των αγοριών Κ18 (πρώην Παίδες) μετά την ήττα στην πρεμιέρα στην Πρέβεζα  πέτυχαν μεγάλη νίκη επί του Ερμή Ηγουμενίτσας, σε ένα παιχνίδι όπου βρεθήκαμε να χάνουμε 0-2 σετ και με απόλυτη ανατροπή το κερδίσαμε 3-2.
Πρώτη νίκη, ΙΣΤΟΡΙΚΗ για το σωματείο μας που πανηγυρίστηκε από προπονητή, αθλητές, διοίκηση και φιλάθλους που γέμισαν το κλειστό γυμναστήριο του Νεοχωρίου. Μάλιστα οι πανηγυρισμοί με τις αθλήτριες, μικρούς αθλητές των ακαδημιών μας κάνοντας έναν τεράστιο κύκλο και αγκαλιασμένοι βροντοφώναξαν Α-Χ-Ι-ΛΛΕ-Α-Σ αποτυπώνει πλήρως το κλίμα στις τάξεις του συλλόγου μας, όντας μια μεγάλη ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το 1ο σετ ήταν αμφίρροπο και έσπασε καρδιές στο τέλος όταν και χάθηκε για την ομάδα μας με 24-26, ενώ είχαμε πρώτοι setball.

Επηρεασμένοι με τον τρόπο που χάθηκε στο 2ο σετ χάσαμε το ρυθμό μας και εύκολα το κέρδισε ο Ερμής 13-25, προηγούμενος 0-2 στα σετ.

Οι φωνές του προπονητή μας που ταυτόχρονα τους ζήτησε πίεση στο σέρβις αφύπνισαν τους αθλητές μας που πραγματικά αλλάξανε «τσιπ» και μεταμορφωμένοι κερδίσανε το σετ 25-17 μειώνοντας σε 1-2. Η καταπληκτική άμυνά μας και τα πολλά μπλοκ με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Παππά σε συνδυασμό με την πολύ καλή οργάνωση του πασαδόρου μας Αποστόλη Μπαλάτσα συνεχίστηκαν και στο 4ο σετ που και αυτό το κερδίσαμε 25-21 ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Έχοντας την ψυχολογία με το μέρος μας και τους φιλάθλους πραγματικά να είναι ο έβδομος παίκτης μας στο tiebreak το ξεκίνημά μας ήταν εκρηκτικό, προηγηθήκαμε 7-1 και εύκολα το κατακτήσαμε 15-07, κάνοντας μια ανατροπή άνευ προηγουμένου, πετυχαίνοντας την πρώτη ιστορική μας νίκη.

Το παιχνίδι ήταν διαφήμιση του Βόλεϊ, αποζημίωσε τους πολλούς φιλάθλους και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια  στους αθλητές της Ηγουμενίτσας που στο τέλος παρά την πικρία τους χειροκρότησαν την νίκη μας, με τους φιλάθλους μας να ανταποδίδουν το χειροκρότημα.

«Η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στον νικητή και οφείλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα της Ηγουμενίτσας και στον προπονητή της Γιάννη Βαμβέσο για την άψογη εικόνα τους εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου» είπε ο προπονητής μας Αποστόλης Πορτοβάρας, συμπληρώνοντας «τα παιδιά δουλεύουν πολύ καλά στις προπονήσεις, σήμερα βγάλαμε πράγματα που κάνουμε στις προπονήσεις και πραγματικά τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Το μόνο μελανό σημείο ήταν ο τραυματισμός του Χρήστου Παππά που δεν μας άφησε να χαρούμε. Είμαστε στην αρχή ενός μεγάλου ταξιδιού και ακόμη δεν κάναμε τίποτα. Προσγειωμένοι και ταπεινά συνεχίζουμε… Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους που αγκαλιάσανε την προσπάθειά μας και σήμερα τους αποζημιώσαμε με μια ωραία παράσταση».

Αρίστη η διαιτησία του κ. Καραγιάννη

Έπαιξαν για την ομάδα μας: Χρήστος Παππάς, Αποστόλης Μπαλάτσας, Ντανιέλ Νάσο, Φώτης Αναστασίου, Μπρούνο Σάνη, Άγγελος Βέλο / Άρης Σκούρτης, Ανέστης Κιόρρη, Αλέξανδρος Θεοδωρής.

Για την ομάδα του Ερμή: Σβεντζούρης, Μένης, Γούλας,  Λάμπρου, Ντόκος, Κολλιάκης/ Τσιαμπάς.

Το παιχνίδι μεταξύ άλλων παρακολούθησε και ο Αντιδήμαρχος Νικολάου Σκουφά Στέλιος Πανακούλιας μένοντας εντυπωσιασμένος από τη εικόνα μας και υποσχέθηκε ότι η Δημοτική αρχή θα είναι κοντά στην ομάδα σε οτιδήποτε χρειαστεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.