Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ευχαριστίες της Ε.Ο.ΠΕ. για το Κ17 Juniors Final που διεξήχθη στην Πρέβεζα

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
”Ένα γεμάτο διήμερο με εντυπωσιακές αναμετρήσεις στο άθλημα του μπιτς βόλεϊ, πραγματοποιήθηκε στην Κυανή ακτή της Πρέβεζας και στις εγκαταστάσεις του Ermis Beach Volley Club.
Στους τελικούς του Κ17 έλαβαν μέρος ομάδες από όλη την Ελλάδα δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό και πρόσφεραν θέαμα υψηλού επιπέδου στο κόσμο που βρισκόταν εκεί, ο οποίος έδωσε το πιο ζεστό του χειροκρότημα σε όλες τις προσπάθειες των παιδιών. Καθ’ όλη την διάρκεια των παιχνιδιών υπήρχε διαδικτυακή κάλυψη από το ART TV Πρέβεζας.
“Είναι δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που η πόλη μας έχει αναλάβει την διοργάνωση του πανελλήνιου πρωταθλήματος Κ17. Αυτό ήταν αποτέλεσμα της πετυχημένης διοργάνωσης που έγινε πέρυσι και στην έντονη επιθυμία να αναλάβουμε για μια ακόμα φορά το εν λόγω τουρνουά. Ευχαριστούμε την Ε.Ο.ΠΕ., τον πρόεδρο κ. Γιώργο Καραμπέτσο, και την επιτροπή Beach Volley για την βοήθεια και την εμπιστοσύνη που μας έδειξε και που μας δείχνει, αλλά και όλο το τιμ που βοήθησε να γίνει πραγματικότητα αυτό που θέλαμε. Να ευχαριστήσω επίσης, τον πρόεδρο του Ermis Beach Volley Club, κ. Σπύρο Σακκά», δήλωσε η Ιφιγένεια Τέφα, μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. και της επιτροπής ανάπτυξης.
Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης με την ολοκλήρωση του Κ17 Juniors Final ευχαριστεί τους συνδιοργανωτές του τουρνουά Ermis Beach Volley Club και τον πρόεδρό της Σπύρο Σακκά, τον Δήμο Πρέβεζας, την Περιφέρεια Ηπείρου και τους συλλόγους Φιλαθλητικό και Ερμή Πρέβεζας.
Τους επίσημους χορηγούς των πανελλήνιων πρωταθλημάτων MASTERS, τα προϊόντα ARLA Protein, τον καφέ frappuchino των Starbucks, τα προϊόντα VAPONA της Henkel Hellas, την ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική, την Volkswagen ΚΟSΜΟCAR και τον προμηθευτή αθλητικού υλικού GALA. Τέλος, τον χορηγό επικοινωνίας fosonline.gr.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.