Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

 Η καρδιά του beach volley χτυπά στα γήπεδα της Κυανής Ακτής στην Πρέβεζα

Η καρδιά του beach volley  χτυπά στα γήπεδα της Κυανής Ακτής στην Πρέβεζα από σήμερα νωρίς το Σάββατο το πρωί 27/7/2019 που ξεκινούν οι αγώνες της τελικής φάσης του πανελλήνιου πρωταθλήματος Κ-17, έως την Κυριακή το βράδυ που στον Μεγάλο Τελικό θα αναδειχτούν οι φετινοί πρωταθλητές Ελλάδας της κατηγορίας.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις του Ermis Beach Volley Club στην Πρέβεζα και στην όμορφη παραλία της Κυανής ακτής, με την συνεργασία του Φ.Γ.Σ. Πρέβεζας, του Ερμή Beach Volley Club Πρέβεζας, του  Δήμου Πρέβεζας και της Περιφέρειας Ηπείρου.

Στο τελικό τουρνουά θα λάβουν μέρος οι πρώτες ομάδες της Πανελλήνιας βαθμολογίας και πρωταθλητές των περιφερειακών Ενώσεων και Τοπικών Επιτροπών, με αποτέλεσμα να υπάρχουν αντιπροσωπευτικές ομάδες από όλη την Ελλάδα: Αττική, Κεντρική Ελλάδα, Κεντρική Μακεδονία, Δυτική Ελλάδα, Θράκη, Ήπειρο,  Ανατολική Μακεδονία, Πελοπόννησο, Κρήτη, Δωδεκάνησα, Χίος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.