Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Αχιλλέας Volleyball: Μια ήττα και μία νίκη στα φιλικά με την Πρέβεζα

Πρωινό Σαββάτου γεμάτο δράση για την ομάδα μας που υποδεχθήκαμε στην έδρα μας στο Νεοχώρι τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας στις Παγκορασίδες και τον Α.Ο. Πρέβεζας στους Παμπαίδες. Το γυμναστήριο γέμισε με παιδικές ψυχές που ενθαρρύνανε τις ομάδες τους με έναν ξεχωριστό τόνο, δημιουργώντας μια φανταστική ατμόσφαιρα μέσα στα πλαίσια του «ευ αγωνίζεσθαι».

Σύσσωμο το Δ.Σ. της ομάδος μας παρότι παραμονή εκλογών έμεινε ενθουσιασμένο από την εικόνα μας, μοιράζοντας συγχαρητήρια σε προπονητή και αθλητές-αθλήτριες, δεσμευόμενοι ότι θα είναι κοντά στην ομάδα και θα κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να γίνει το κλειστό γυμναστήριο πολύ πιο καλύτερο, πιο λειτουργικό, καλύπτοντας τις ανάγκες των αθλητών-τριών καθώς και των φιλάθλων στις κερκίδες.

Στις 11:00 πρώτο παιχνίδι για τις Παγκορασίδες Β΄ (Κορίτσια Ε΄, Στ΄ Δημοτικού & 1ης Γυμνασίου) που ναι μεν χάσαμε στις λεπτομέρειες από τον Φιλαθλητικό, κερδίσαμε δε τις εντυπώσεις, αφού ο προπονητής μας χρησιμοποίησε 15 αθλήτριες, δίνοντας περισσότερο έμφαση στην συμμετοχή παρά στο αποτέλεσμα. Και αγωνιστήκανε οι Μαρία Παπασιώζου, Ντεσιάνα Αλουσάϊ, Φωτεινή Μπαλάτσα, Μελίνα Τσίνα, Άννα-Μαρία Κατσίμπρα, Μελίνα Ράπτη, Νεφέλη Χήρα, Ηλιάνα Παππά, Μαριάννα Παππά, Ελβίρα Μπούλλα, Στεφανία Κοστρένι, Αγγελική Κατσίμπρα, Λευκοθέα Κοσμά, Ευαγγελία Αθανασίου, Αλεξάνδρα Γόγαλη.

Ακολούθησε στις 13:00 το παιχνίδι των Παμπαίδων όπου πραγματικά δώσαμε μια παράσταση μπροστά στο κοινό μας, κερδίζοντας εύκολα. Ο προπονητής μας χρησιμοποίησε και τους 10 που δώσανε το παρόν, δηλώνοντας απόλυτα ευχαριστημένος παρά κάποια χαλαρότητα που δείξανε στα τελειώματα του 2ου σετ και στο 3ο. Και ήταν οι Αριστείδης Σκούρτης, Μπρούνο Σάνι, Χρήστος Παππάς, Φώτης Αναστασίου, Ντανιέλ Νάσο, Αποστόλης Μπαλάτσας, Άγγελος Βέλο, Χρυσοβαλάντης Τσώλης, Άγγελος Λλάνι, Τζουλιάνο Ότζα. Απουσιάζανε δικαιολογημένα Περικλής Τζουβάνος, Χριστόφορος Σερέτης.

«Συνεχίζουμε και θα συνεχίσουμε τον κύκλο των φιλικών παιχνιδιών, δίνοντας την ευκαιρία σε όλα τα αγόρια και κορίτσια να αποκτήσουν εμπειρίες, να νοιώσουν το συναίσθημα της ήττας και της νίκης και βέβαια να καταλάβουν ότι με σκληρή δουλειά και πολύ ιδρώτα θα πετύχουμε. Είμαι αισιόδοξος» είπε ο προπονητής μας Αποστόλης Πορτοβάρας.

Να ευχαριστήσουμε τις δύο ομάδες της Πρέβεζας που με χαρά δέχθηκαν να παίξουμε, όπως επίσης τους προπονητές τους Κώστα Ντελή-Γιώτα Ροντογιάννη για την πολύ καλή και αξιόλογη δουλειά που κάνουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.