Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Νίκη στο τάι-μπρέικ για τις Κορασίδες του Φιλαθλητικού στον 1ο τελικό με τον Ηρακλή Ιωαννίνων (φώτο)

Σε ένα πολύ δυνατό αγώνα χθες Κυριακή 18/3/2018 και ώρα 7 μ.μ στο ΔΑΚ Πρέβεζας η ομάδα Κορασίδων του Φιλαθλητικού αντιμετώπισε τον μόνιμο πρωταθλητή ΕΣΠΕΔΕ τα τελευταία χρόνια Ηρακλή Ιωαννίνων στον 1ο τελικό του πρωταθλήματος κορασίδων βόλεϊ ΕΣΠΕΔΕ και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-2 σετ στο τάι-μπρέικ.

Οι κορασίδες του Φιλαθλητικού στάθηκαν επάξια απέναντι σε μια δυνατή ομάδα με μεγάλη εμπειρία και πήραν τη νίκη, με το αποτέλεσμα αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς μετά από δεκαπέντε μέρες.

Μελανό σημείο στον αγώνα ο τραυματισμός στα μέσα του πρώτου σετ της αθλήτριας του Φιλαθλητικού Νικολέτας Στεφανή (Ολική ρήξη χιαστών υπέστη η διαγώνια παίκτρια), που μεταφέρθηκε στο Γ.Ν Πρέβεζας, με τις παίχτριες και όσους βρέθηκαν χτες στο ΔΑΚ να την χειροκροτούν.

Τα σετ: 25-20, 14-25, 25-16, 17-25, 15-10.

Φ.Γ.Σ Πρέβεζας(Ναζόπουλος): ΚΑΤΣΑΝΑΚΗ, ΡΟΥΣΟΥ, ΣΤΕΦΑΝΗ, ΝΤΟΥΣΚΟΥ, ΚΟΤΖΑΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ, ΑΡΜΠΥΡΟΥ, ΣΑΚΚΑ ΑΙΚ., ΤΣΑΛΑ, ΠΙΕΤΑ, ΣΑΚΚΑ Σ., ΤΟΛΙΟΥ.

Ηρακλής Ιωαννίνων(Ζιώγος): ΖΕΡΒΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΝΑΣΤΑΣΟΥΛΗ, ΜΠΙΖΜΠΕΛΗ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΣΙΟΡΕΝΤΑ, ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, ΠΑΠΠΑ Κ., ΣΙΜΠΑ, ΣΠΥΡΟΥ, ΖΟΥΛΑ, ΤΑΣΙΟΥΛΗ, ΝΙΤΣΑ, ΠΑΠΠΑ ΑΙΚ..

Δεν έχει επιλεχθεί συλλογή ή η συλλογή έχει διαγραφεί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.