Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Τρίτος Πανελληνιονίκης στο Taekwondo ITF ο Ευθυμιάτος του Εύαθλου Λευκάδας – Πετυχημένη η παρουσία του συλλόγου στη Θεσσαλονίκη

Μόνο επιτυχημένες θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε τις επιδόσεις των τριών αθλητών μας που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ITF στην Θεσσαλονίκη την 02-03-04-05/09/2021, αφού τρίτος πανελληνιονίκης αναδείχθηκε ο Ευθυμιάτος Αναστάσιος, ενώ πολύ καλές ήταν οι παρουσίες του Ροντογιάννη Γεώργιου και της Τσαντιώτης Σοφίας που πήρε την 5η θέση.
Σε μια άρτια διοργάνωση απο την αναγνωρισμένη Ομοσπονδία  απο το κράτος,  με υψηλό επίπεδο παρόλο τις συνθήκες COVID και τα αυστηρά αγωνιστικά πρωτόκολλα οι αθλητές του  ΑΓΑ Μαχητικών Τεχνών Λευκάδας Εύαθλος κατέκτησαν μια 3η θεση στο αγώνισμα των ΤΟΥΛ με τον Ευθυμιατο Αναστάσιο ,ενώ οι αγωνιστικές παρουσίες της Τσαντιώτη Σοφίας στις νεανίδες  στα εως 58 κιλα και του Ροντογιαννη Γεώργιου στα εως 64 κιλα ηταν άκρως ικανοποιητικές, αφου ειχαν απο μια νίκη στην κατηγορία τους και αποκλείστηκαν πριν την είσοδό τους στα μετάλλια.
Ευχαριστούμε θερμα τον ΑΣ Πρωτέα Ιωαννίνων και τον Μαστερ Georgios Papadiotis  για την καθοδήγηση των αθλητών μας και την πολύτιμη βοήθειά του.
Ευχαριστούμε και όσους δασκάλους-προπονητές ηταν δίπλα στους αθλητές μας όλη αυτήν την περίοδο της προετοιμασίας.
Ο σύλλογος συνεχίζει δυναμικά με νέους στόχους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.