Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Στα Γιάννενα με 16 αθλητές το αγωνιστικό τμήμα του Φίλανδρου!

Με την μεγαλύτερη για φέτος αποστολή συμμετείχαμε στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κ-18 στα Ιωάννινα το Σάββατο 29/5.
Μετά τις πολλές πρωτιές στο Κ-16 οι αθλητές μας είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν και στην αμέσως μεγαλύτερη ηλικιακή κατηγορία, όπου όλοι σχεδόν βελτίωσαν τα ατομικά τους ρεκόρ και κάποιοι πέτυχαν και καλά πλασαρίσματα στην τελική κατάταξη και φυσικά προκρίσεις για τα τελικά.
Ξεχώρησαν η 3ες θέσεις του Πέτρου Πανάκη στα 400μ με 54.55” και του Στέλιου Ζαβιτσάνου στον ακοντισμό με 45,95μ, οι 4ες θέσεις της Ερμιόνης Κατηφόρη σε 200μ και ύψος, της Δανάης Λάμπρη στα 1500μ, της Μαριλένας Σκεπετάρη στον ακοντισμό και της Αθανασίας Μπουρδάρα στη δισκοβολία και οι 5ες θέσεις του Παναγιώτη Κασουρίδη στον ακοντισμό και του Στέλιου Ζαβιτσάνου στη σφαιροβολία.
Αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε Διασυλλογικό και την καλοσωρίζουμε στο αγωνιστικό τμήμα η Αθηνά Βρεττού (200μ και μήκος)
Αγωνίστηκαν επίσης πετυχαίνοντας όλοι ατομικά ρεκόρ οι Σκοτίδας Ζώης (200μ και μήκος), Κατωπόδης Νικηφόρος (100μ), Χαϊντάρι Τζόι (σφαιροβολία και 100μ), Καταγή Αντιγόνη (σφαιροβολία), Βρεττού Μαρία (200μ και μήκος), Λιβασόβα Βιολέτα (200μ και μήκος), Μπουρδάρα Παναγιώτα (200μ)
Συγγαρητήρια σε όλους και όλες και ιδιαίτερα στον προπονητή του αγωνιστικού Γιώργο Ιωακειμίδη!

Καλή επιτυχία στους τελικούς των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων στα παιδιά που εξασφάλισαν την πρόκριση τους, αρχής γενομένης από τη επόμενη εβδομάδα με τα Σύνθετα Αγωνίσματα Κ-23 και Κ-18 στην Πάτρα!

Καλή επιτυχία και στα παιδιά του ΓΣ Λευκάδας με τον οποίο συνταξιδέψαμε για μια ακόμα φορά σε αγώνες, εκπροσωπώντας επάξια τον Κλασικό Αθλητισμό της Λευκάδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.