Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Επανέναρξη των Αγώνων ITF World Tennis Tour Juniors και ενημέρωση της σειράς καταξης.

Συνεχίζεται η επικοινωνία μεταξύ του Διευθυντή των Αγώνων J4 Preveza Δημήτρη Παππά και της Διεθνής Ομοσπονδίας Τέννις σε απάντηση ως προς την Επανέναρξη των Αγώνων ITF World Tennis Tour Juniors και ενημέρωση της σειράς κατάταξης.
Αγαπητέ Διευθυντή των Αγώνων,
ITF WORLD TENNIS TOUR JUNIORS ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρέχουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις ημερομηνίες επιστροφής και τα κριτήρια κατάταξης για το ITF World Tennis Tour Juniors. Τα πρωτόκολλα ITF Return to Tennis και τα δικαιολογητικά μπορούν να βρεθούν στο itftennis.com. Όλα τα τουρνουά και οι συμμετέχοντες πρέπει να ακολουθούν αυτά τα πρωτόκολλα καθώς και τις κυβερνητικές οδηγίες, όπου οι απαιτήσεις αυτές υπερβαίνουν τα πρωτόκολλα ITF. Τα τρέχοντα σχέδια για επανεκκίνηση του ITF World Tennis Tour Juniors και τα κριτήρια κατάταξης που θα υιοθετηθούν περιγράφονται παρακάτω:
ITF World Tennis Tour (Juniors)
• Τα τουρνουά ITF World Tennis Tour Junior έχουν προγραμματιστεί να συνεχιστούν στις 31 Αυγούστου 2020 (επιτρέπεται στις 29-30 Αυγούστου). Ωστόσο, θα απονεμηθούν μέγιστοι βαθμοί κατάταξης Grade 3 (J3 / B3) για το υπόλοιπο του 2020. Οποιοδήποτε τουρνουά που έχει προγραμματιστεί για τις 31 Αυγούστου έως τις 31 Δεκεμβρίου 2020 που είναι Grade 2 ή ανώτερο (JA, J1, J2) θα λάβει ένα βαθμό. 3 (J3) βαθμοί κατάταξης.
• Τα μεγέθη των ταμπλό περιορίζονται σε 32 στα προκριματικά μονά, 32 στα βασικά singles και 24 ζευγάρια στα διπλά για το υπόλοιπο του 2020.
• Η προθεσμία συμμετοχής για όλα τα τουρνουά για το υπόλοιπο του 2020 θα μειωθεί, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, σε είκοσι (20) ημέρες πριν από τη Δευτέρα της εβδομάδας του τουρνουά, δηλαδή στις 14:00 μ.μ. (GMT) την Τρίτη.
• Εξαίρεση παρέχεται από την Επιτροπή Junior ITF για το Roland Garros 2020 για να συνεχίσει με βαθμούς Α και να προχωρήσει σε μεγαλύτερες κληρώσεις.
• Σύμφωνα με την οδηγία της Γενικής Διοίκησης του Αθλητισμού στην Κίνα, οι Τελικοί του ITF 2020 World Tennis Final στο Τσενγκντού της Κίνας ακυρώνονται φέτος.
Υλοποίηση κατάταξης ITF circuit
Σε ολόκληρο το τμήμα ITF Circuits, η συνολική προσέγγιση για την επανένταξη των διαφορετικών κατατάξεων είναι να παρέχουμε στους παίκτες ένα δίκαιο ρόλο στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό, διατηρώντας παράλληλα το γνωστό σχέδιο της κατάταξης. Ως αποτέλεσμα, σε όλα τα ITF circuits, και τουλάχιστον για το υπόλοιπο του 2020, όσοι δεν μπορούν να παίξουν λόγω ταξιδιωτικών περιορισμών ή εκείνοι που δεν θέλουν να παίξουν λόγω ανησυχιών για την υγεία, δεν θα τιμωρηθούν χάνοντας πόντους. Κάθε circuit θα παρατείνει την περίοδο κατάταξης, σε ορισμένες περιπτώσεις από 52 εβδομάδες έως 104 εβδομάδες. Μέχρι τουλάχιστον το τέλος του 2020, οι παίκτες που παίζουν μπορούν να προσθέσουν πόντους παρά να χάσουν πόντους. Δεδομένων των συνεχώς μεταβαλλόμενων συνθηκών της πανδημίας Covid-19, η ITF διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει την προσέγγιση κατάταξης για κάθε track εάν το απαιτεί από έλλειψη τουρνουά ή συνεχιζόμενους ταξιδιωτικούς περιορισμούς.
Οι τροποποιημένοι κανόνες για το ITF World Tennis Tour Juniors έχουν εγκριθεί από το συμβούλιο ITF και θα τεθούν σε ισχύ όταν το ITF World Tennis Tour Juniors ξαναρχίσει στις 31 Αυγούστου 2020.
Ο Διευθυντής των Αγώνων J4 PREVEZA
Δημήτρης Παππάς

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.