Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Α.Ο Δόξα Άρτας: Ελπίδα όλων μας είναι στο ξεκίνημα της νέας περιόδου να έχουμε την δυνατότητα προπόνησης στο κολυμβητήριό μας

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

Με την περιφερειακή ημερίδα στα πλαίσια του πανελληνίου πρωταθλήματος, έκλεισε το αγωνιστικό σκέλος της φετινής ιδιαίτερα δύσκολης χρονιάς. Στο κολυμβητήριο των Ιωαννίνων αγωνίστηκε ο Χρήστος Λιανός βελτιώνοντας την επίδοσή του στα 50 μέτρα ελεύθερο, παρά τα στενά περιθώρια που άφησε η μικρής διάρκεια προετοιμασία. Πολύ καλή εμφάνιση και από τον δικό μας Γιάννη Τσιώνο με νέες ατομικές επιδόσεις στα 50, 100 και 200 πρόσθιο, ο οποίος αγωνίζεται με τα χρώματα του Ποσειδώνα Ιωαννίνων. Η προσπάθεια και η θέληση τους δείχνουν τον δρόμο για τη συνέχεια, όσα εμπόδια κι αν προκύπτουν. Ελπίδα όλων μας είναι στο ξεκίνημα της νέας περιόδου να έχουμε την δυνατότητα προπόνησης στο κολυμβητήριό μας όταν πρέπει να αγωνιστούμε και όχι μόνο στο τελείωμα της σεζόν. Κάποια στιγμή πρέπει να μπορέσουν να αγωνιστούν όλοι οι κολυμβητές μας και να χαρούν την προσπάθεια, τη συμμετοχή και την επιτυχία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.