Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχεδόν μία εβδομάδα πριν το κλείσιμο των εγγραφών του Πράσινου Ημιμαραθωνίου

Σημαντική και συνάμα πιο οικογενειακή φαίνεται να είναι η φετινή διοργάνωση του Πράσινου Ημιμαραθωνίου Δρόμου. Ο συνδυασμός των κλειστών σχολειών, του καλού καιρού και των σχεδόν πολλών και μεγάλων εκπτώσεων που θα επικρατούν στο νησί από την Πέμπτη 2 μέχρι και την Κυριακή 5 Μαΐου, βοηθούν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς εκδρομείς να γίνει πιο ευχάριστη η διαμονή τους.

Στις παράλληλες εκδηλώσεις την παραμονή του αγώνα και ώρα 17:00-20:00 στο Πάρκο παραλίας θα πραγματοποιηθούν αθλοπαιδιές και διαδραστικές εκδηλώσεις για τα παιδιά όπως κυνήγι χαμένου θησαυρού, δεξιοτεχνίες διαφόρων αθλημάτων, survivor κλπ. Η συμμετοχή φυσικά είναι ελεύθερη για τους μικρούς μας φίλους.

Στα παραπάνω πλαίσια και για όσους δηλώσουν συμμετοχή για τους αγώνες η διοργάνωση είναι στην διάθεση για όποιον ενδιαφέρεται, προκειμένου να τους βοηθήσουν σε κρατήσεις καταλυμάτων με προνομιακές τιμές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.