Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ολοκληρώθηκε το Ενωσιακό Πρωτάθλημα Τένις Κατηγορία 14 Αγόρια – Κορίτσια.

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 04-11-2018 το Ενωσιακό Πρωτάθλημα Τένις Κατηγορία 14 Αγόρια – Κορίτσια. Οι αγώνες διεξήχθησαν στα γήπεδα του ομίλου και οι συμμετοχές άγγιξαν τον αριθμό 60. Ο Τελικός των Κοριτσιών διεξήχθη μεταξύ των Σφρίντζερη Ουρανία από Φιλιππιάδα και Τζούμπα Ναταλία από Ιωάννινα, με νικήτρια την Σφρίντζερη Ουρανία του Χρήστου. Στα αγόρια, ο αγώνας για τον τίτλο έγινε μεταξύ Γιάννου Ευάγγελου από Φιλιππιάδα και Ντάλια Χρήστου από Άρτα, νικητής ο Γιάννος Ευάγγελος.

Ο διευθυντής των αγώνων και Αντιπρόεδρος της ΕΕ ΕΦΟΑ Δημήτρης Παππάς σχολίασε ότι αν αφαιρέσει κανείς 2 μήνες το καλοκαίρι (μπάσκετ-κολυμβητήριο) όλον τον άλλο χρόνο το τένις είναι αυτό το οποίο δικαιολογεί την ύπαρξη και λειτουργία των εγκαταστάσεων στο αθλητικό κέντρο του κολυμβητηρίου, και που δεν έχει δαπανηθεί ούτε 1 ευρώ για την βελτίωση των εγκαταστάσεων τα τελευταία 20 χρόνια. Θυμίζουμε ότι ο Όμιλος αντισφαίρισης ιδρύθηκε το 1983.

Ο διευθυντής των Αγώνων
Δημήτρης Παππάς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.