Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Προετοιμασία της Ελληνικής ομάδας taekwondo για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2019

Πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο  η πρώτη συνάντηση των αθλητών που θα συγκροτήσουν την Ελληνική αποστολή στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα τον Ιούνιο του 2019 που θα διεξαχθεί στην Ιρλανδία στις 24 με 28 Ιουλίου.

Αθλητές από τους συλλόγους Ευκλέας Πρέβεζας, Λευκάδας,Βόνιτσας και Λούρου πραγματοποίησαν την πρώτη τους συνάντηση, στην οποία ο master Σολδάτος Άγγελος τόνισε τους κανόνες και ενημέρωσε για το πρόγραμμα το οποίο θα ακολουθήσουν για την πραγματοποίηση των υψηλών στόχων που θα έχουν για άλλη μία φορά. Όλοι οι αθλητές του tae-kwon-do έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και την υπόσχεση να προσπαθήσουν για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Μέσα από την προετοιμασία θα βελτιώσουν τόσο το τεχνικό μέρος όσο και με τη συμμετοχή τους σε ορισμένους αγώνες που θα επιλεγούν τόσο στον ελλαδικό χώρο όσο και στο εξωτερικό να κατορθώσουμε τη βελτίωση όλων

Ο Master Σολδάτος Άγγελος ευχαρίστησε τα παιδιά και δήλωσε ότι θα είναι στο πλευρό τους σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας τους καθώς θα τους συνοδεύσει και στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα βοηθώντας τους από την πλευρά του όσο μπορεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.