Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Με μεγάλη επιτυχία και πολλές συμμετοχές ολοκληρώθηκε ο 3ος ανανεωμένος «KOUKOS RACE TRAIL»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 3ος ανανεωμένος «KOUKOS RACE TRAIL»,  που διεξήχθη σήμερα Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 11:00  στο Κανάλι Πρέβεζας από τον  Σ.Ο.Π. Πρέβεζας σε συνεργασία με την Κοινότητα Καναλίου. Πρόκειται για τον νέο αγώνα των 8km και τον ανανεωμένο ορεινό ημιμαραθώνιο των 21km σε δυο υπέροχες διαδρομές σε άσφαλτο, μονοπάτια και αγροτικούς δρόμους με τις συμμετοχές να ξεπερνάνε τα 220 άτομα.

Ο αγώνας ξεπέρασε και φέτος κάθε προσδοκία τόσο από πλευράς συμμετοχών, όσο και από οργανωτικής πλευράς, γεγονός που αφήνει μεγάλες προσδοκίες για ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία την επόμενη 4η χρονιά .Στόχος του αγώνα να προβάλλει την αξία της άθλησης στην καθημερινή ζωή ώστε να φέρει το τρέξιμο πιο κοντά σε αθλητές, θεατές και πολίτες, κάτι που σήμερα το κατάφερε στο μέγιστο βαθμό.

Στα 8χλμ. για τους άντρες πρώτος ο Ιωάννης Ιωάννου 34:52, δεύτερος ο Πέτρος Δασκάλας 35:31και τρίτος ο Ηλίας Λαμπρούσης σε 35:45, ενώ στις γυναίκες πρώτη η Θεοδώρα Αναστασιάδη, δεύτερη η Τσαγκαροπούλου Ειρήνη και Τρίτη η Ζωή Μύτικα.

Μεγάλος νικητής του αγώνα των 21χλμ. αναδείχθηκε ο Γκογιάννος Γεώργιος τερματίζοντας σε 1:36:17 , δεύτερος ο Νάτσιας Ηλίας(1:42:54) και τρίτος ο Πάλμος Άρης (1.44:42). Στην κατηγορία των γυναικών νικήτρια του αγώνα αναδείχθηκε η Τσαλοκώστα Δήμητρα(1.46), με δεύτερη την Σιώζου Γεωργία και τρίτη την Μαίρη Σκανδάλη.

Δείτε ΕΔΩ πλούσιο φωτογραφικό υλικό και από τους δυο αγώνες:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.