Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Όλα έτοιμα για το Final-4 στην Άρτα – Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου (Photo – Vid).

Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου στο εστιατόριο «L’osteria pizza & pasta» στην Άρτα, ενόψει του 16ου Final-4 του 24ου Κυπέλλου Ελλάδας γυναικών, που θα διεξαχθεί το διήμερο 10-11 Μαρτίου. Στη συνέντευξη Τύπου παρευρέθηκαν οι διοργανωτές, ο Δήμος Αρταίων, η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Δυτικής Ελλάδας, καθώς και οι προπονητές και οι αρχηγοί των τεσσάρων φιναλίστ.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Χρήστος Τσιρογιάννης και ο Πρόεδρος της ΕΟΠΕ κ. Γιώργος Καραμπέτσος, που καλωσόρισαν τις ομάδες στην όμορφη πόλη της Ηπείρου και εξέφρασαν την βεβαιότητα ότι θα διεξαχθεί με απόλυτη επιτυχία το ιστορικό Φάιναλ φορ Κυπέλλου της Άρτας. Οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα διήμερο με βόλεϊ και θέαμα υψηλού επιπέδου, από τις 4 κορυφαίες ομάδες της φετινής διοργάνωσης.

Στη συνέχεια το λόγο πήραν οι πρωταγωνιστές της διοργάνωσης:

Από τον Α.Ο. Θήρας η αρχηγός Μαρίνα Τσοχατζή και ο Σέρβος προπονητής  Βλάντιμιρ Βάσοβιτς, η αρχηγός Αθηνά Παπαφωτίου του «τριφυλλιού» και ο προπονητής Γιάννης Καλμαζίδης, η αρχηγός της «Ένωσης», Λαμπρινή Κωνσταντινίδου και ο προπονητής Γιουνούς Οτσάλ, από τον ΠΑΟΚ η αρχηγός Ευαγγελία Μερτέκη και ο προπονητής Μάρκο Φενόλιο.

Στο τέλος της συνέντευξης ο Δήμαρχος Αρταίων κ.Τσιρογιάννης σε μία ευγενική χειρονομία πρόσφερε σε όλες τις αποστολές των ομάδων ένα αναμνηστικό δώρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.