Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Νικηφόρο πέρασμα για Δόξα Ωρωπού από Θύελλα Σινώπης

Διεξήχθη σήμερα Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 15:00 ο αγώνας της 11ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας στο Δημοτικό Γήπεδο «Δημ. ΝεστορΊδη» ανάμεσα στην γηπεδούχο Θύελλα Σινώπης και την φιλοξενούμενη Δόξα Ωρωπού με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το τρίποντο με τελικό σκορ 2-3.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Δόξα Ωρωπού μπήκε πιο καλά στον αγωνιστικό χώρο και στο 15΄βρήκε δίχτυα με τον Γκολάκου (0-1) ενώ στο 22΄ο Ορφανός διαμόρφωσε το 0-2 υπέρ της Δόξας. Στο 45΄ η Θύελλα ειχε μια πάρα πολύ καλή ευκαιρία με τον Σταύρακα όπου βρέθηκε μόνος με τον τερματοφύλακα αλλά με την μπάλα να μην του κάνει του χατίρι και οι δυο ομάδες να οδεύουν στα αποδυτήρια για την λήξη του πρώτου ημιχρόνου με το σκορ στο 0-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο και μόλις στο 47΄η Δόξα κάνει το 0-3 με γκολ του Κονάκη.  Στο 60΄η Θύελλα μείωσε σε 1-3 με τον Ιορδανίδη όπου βρέθηκε μετά από πάσα μόνος με τον  τερματοφύλακα της Δόξας. Έως το 90΄οι δυο ομάδες είχαν από μια καλή ευκαιρία να βρουν δίχτυα με την Δόξα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι και την Θύελλα μετά από εκτέλεση κόρνερ, αλλά και στις δυο περιπτώσεις το σκορ παρέμεινε στο 1-3. Στο 92΄ο διαιτητής δείχνει την άσπρη βούλα υπέρ της Θύελλας όπου με εκτελεστή τον Ιορδανίδη βρήκε τα δίχτυα του Κανταρέλη διαμορφώνοντας το τελικό 2-3.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ Π.

ΒΟΗΘΟΙ: ΤΣΟΓΚΑΣ Α. – ΛΑΪΝΑΣ Χ.

ΘΥΕΛΛΑ ΣΙΝΩΠΗΣ (ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ): ΣΠΥΡΑΚΟΣ, ΚΑΡΙΠΟΓΛΟΥ, ΣΤΑΥΡΑΚΑΣ, ΣΠΥΡΑΚΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΕΖΟΣ, ΑΗΔΟΝΗΣ, ΧΑΝΤΖΑΡΑΣ, ΣΑΛΜΑΣ, ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ (ΤΟΥΜΑΝΙΔΗΣ 46΄).

ΔΟΞΑ ΩΡΩΠΟΥ (ΤΖΙΜΑΣ): ΚΑΝΤΑΡΕΛΗΣ, ΚΡΟΚΙΔΑΣ, ΔΡΟΣΟΣ (ΜΠΑΛΑΔΗΜΑΣ 25΄), ΛΥΓΚΟΥΡΗΣ (ΧΑΛΚΙΔΗΣ 63΄), ΣΠΥΡΑΚΟΣ, ΚΑΛΑΜΠΟΚΗΣ, ΓΚΟΛΑΚΟΥ, ΟΡΦΑΝΟΣ, ΜΠΕΖΑΤΙ (ΛΙΟΝΤΗΣ 56΄), ΜΠΑΛΑΦΑΣ, ΚΟΝΑΚΗΣ (ΛΕΚΑΝΗΣ 53΄).

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.