Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Α.Ε. Ξηροβουνίου: “Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να σπιλωνει και να συκοφαντεί το σύλλογο μας.”

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Η Αθλητική Ένωση Ξηροβουνίου φτάνοντας στο τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων για την φετινή χρονιά αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους αθλητές της και το προπονητικό επιτελείο της για την άκρως επιτυχημένη πορεία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας για την μεγάλη συμπαράσταση στην προσπάθεια της ομάδας μας!
Θέλει επίσης να ευχαριστήσει της ομάδες της Θύελλας Κατσικας και του Απόλλων Πάργας για την άριστη φιλοξενία στα εκτός έδρας ματς και αισθάνεται να ανταπέδωσε την φιλοξενία στις ομάδες της Αναγέννησης Στανου, Αστέρα Πετριτη και Α.Ε.Ν. Σελεύκειας.

Συγχαρητήρια στις ομάδες της Κέρκυρας, Πάργας και Καστοριάς για την άνοδο τους στην Γ’ Εθνική κατηγορία και τους ευχόμαστε την καλύτερη πορεία στην καινούρια προσπάθεια τους.

Η χρονιά για την ομάδα μας δεν έκλεισε όπως ελπίζαμε μιας και αγωνιστικοί κυρίως λόγοι δεν επέτρεψαν να μετέβη ο σύλλογος μας στην Καστοριά για τον τελευταίο αγώνα και γι αυτό ζητάμε συγνώμη απ όλα τα σωματεία που συμμετείχαν στους αγώνες για τα μπαράζ ανόδου..

Δεν θα επιτρέψουμε όμως σε κανέναν κύριοι της ιστορικής ομάδας της Καστοριάς να σπιλωνει και να συκοφαντεί το σύλλογο μας.

Βέβαια θα αναμένουμε την κατάθεση από μεριά σας την ένσταση στην ΕΠΟ..
θα περιμένουμε να δουν το φως δημοσιότητας τα στοιχεία σας οι ” δημοσιογραφικες πληροφορίες ” σας.. και να δώστε της εξηγήσεις στην διοργανώτρια αρχή ποιοι ” έχουν τα λε(π)τά ” και να εξηγήσετε στον φίλαθλο κόσμο πόσο εύκολο θα ήταν να μας κερδίσετε εάν η ομάδα κατέβαινε πλήρης στον μεταξύ μας αγώνα να ηττηθεί με σκορ 10-0 εάν βέβαια δεν βρισκόταν κάποια…. ” φόρμουλα ”

Αν τελικά δεν προσκομίσεται στοιχεία για όλα αυτά ίσως χρειαστεί μια ειλικρινή συγνώμη σε όλα τα σωματεία που συμμετείχαν στους αγώνες μπαράζ για τις ανακοινώσεις σας.

Αν τελικά δεν προσκομίσεται στοιχεία θα είστε απλοί κοινοί συκοφαντες…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.