Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Νίκη του Θρίαμβου επί της Αγιάς και επιστροφή στις νίκες

Στις νίκες επέστρεψε σήμερα Σάββατο 26/3 και ώρα 15:00 ο Θρίαμβος Λούρου αφού επικράτησε στο γήπεδο Λούρου του Αετού Αγιάς με  3-0 στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Οι γηπεδούχοι που είχαν από την αρχή την κατοχή και τον έλεγχο του ματς, προηγήθηκαν στο 25’ με απευθείας φάουλ του Γεωργίου για το 1-0 του ημιχρόνου, ενώ είχαν και στο 36’ ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους με σουτ του Δάσκαλου που έβγαλε με τα ακροδάχτυλα ο Παπανικολάου σε κόρνερ.

Στην επανάληψη, ο Θρίαμβος έψαχνε ένα ακόμη γκολ για να κλειδώσει τη νίκη.  Στο 47’ ο Ζάκκας έχασε κλασική ευκαιρία να σκοράρει με τον τερματοφύλακα του Αετού να λέει ΌΧΙ. Στο 78’ μετά από σέντρα του Κούση ο Γεωργίου με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0, διπλασιάζοντας τα τέρματά του. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 88΄ ο Μπόμπορης με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Γεωργίου.

Διαιτητής: ΡΟΥΣΟΣ Ν.

Βοηθοί: ΚΩΤΣΗΣ Θ. – ΖΗΚΑΣ Ν.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ(Μάκης Δήμας): ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ, ΛΑΜΠΡΟΥΣΗΣ, ΔΑΣΚΑΛΟΣ, ΠΑΝΟΥ, ΓΚΙΝΙ (82΄ ΜΠΟΜΠΟΡΗΣ), ΚΟΛΛΙΝΣ, ΚΟΥΣΗΣ, ΖΑΚΚΑΣ, ΚΟΛΙΟΣ Γ. (56΄ ΛΑΠΠΑΣ), ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΜΑΡΓΩΝΗΣ (75΄ΓΚΟΛΑΚΟΥ)

ΑΕΤΟΣ ΑΓΙΑΣ (Σάκης Τζίμας): ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΚΟΣΥΦΑΡΙΝΗΣ, ΓΚΟΥΛΙΟΥΜΗΣ, ΤΖΙΜΑΣ Θ. (58΄ ΖΗΣΗΣ), ΠΑΝΤΟΣ, KOFSHA, ΛΑΜΠΡΟΥ,  ΝΤΟΚΟΣ, ΓΚΟΓΚΟΣ, ΒΕΚΙΟΣ, ΜΗΤΟΣ – ΚΩΤΣΗΣ (80΄ ΝΑΚΑΣ)

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.