Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Με ήττα επιστρέφει από τα Γιάννενα η Κ-15 της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας

Βαριά ήττα γνώρισε σήμερα Πέμπτη (24/03) η Κ-15 της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας από το Ενωσιακό Γήπεδο “Στ. Τσανακτσής” στα Ιωάννινα για την 7η αγωνιστική του 3ου Ομίλου του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, αφού ηττήθηκε από τη γηπεδούχο ομάδα της  ΕΠΣ Ηπείρου με 7-0.

Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Κατσιώτας(2) και Μάκης για το 3-0 του ημιχρόνου. Στην επανάληψη η ΕΠΣ Ηπείρου βρήκε ακόμη τέσσερις φορές δίχτυα με τον Μάκη να διπλασιάζει τα τέρματά του για το 4-0,  τον Καλαμπόκη να διαμορφώνει το 5-0,  τον Αλεξίου να γράφει το 6-0 και τον Καλαμπόκη με δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο δεύτερο ημίχρονο να γράφει το τελικό 7-0.

Διαιτητής: ΜΩΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Βοηθοί: ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΧΑΡ/ΜΠΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ – ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ(Ράπτης):ΧΑΙΔΟΣ, ΚΟΤΣΑ, ΠΟΛΙΟΣ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΤΑΤΣΗΣ, ΒΕΝΕΤΗΣ, ΤΖΟΒΑΡΑΣ, ΚΑΤΣΙΩΤΑΣ, ΚΑΛΑΜΠΟΚΗΣ, ΑΛΕΞΙΟΥ, ΜΑΚΗΣ.

ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΓΚΟΥΡΑΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ, ΡΙΖΟΣ, ΜΠΟΝΟΒΑΣ, ΔΑΛΛΑΣ, ΣΚΟΥΤΕΛΙΑΣ, ΦΛΩΡΟΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΚΟΛΙΟΣ.

ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ – ΛΕΥΚΑΔΑΣ(Γιάννος): ΖΑΒΙΤΣΙΑΝΟΣ, ΕΥΘΥΜΙΟΥ, ΚΙΤΣΑΝΤΑΣ Μ., ΚΙΤΣΑΝΤΑΣ Ε., ΓΙΟΥΡΓΑΣ, ΜΠΟΥΛΜΠΑΣΑΚΟΣ, ΝΑΣΤΟΥΛΗΣ, ΚΟΥΤΡΑΣ, ΛΟΥΚΟΥΜΗΣ, ΒΕΡΛΕΤΗΣ, ΒΑΣΣΙΟΣ.

ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΔΕΣΚΑΣ, ΠΑΠΑΜΑΝΟΣ Γ., ΜΑΡΚΟΥΔΑΚΗΣ, ΠΑΠΑΜΑΝΟΣ Δ.

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.