Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τον Κεραυνό – Διπλό στην Πλαγιά

Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε σήμερα Σάββατο 19/3 ο Κεραυνός Θεσπρωτικού, που  επικράτησε με 1-3 του Α.Ο. Πλαγιάς για την 19η αγωνιστική της Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Gosports.gr – Α.Ο. Πλαγιάς vs Κεραυνός Θεσπρωτικού 2021-22

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 3’ με εκπληκτικό γκολ του Δημουλιά, που είδε εκτός εστίας τον τερματοφύλακα της Πλαγιάς και με σουτ κοντά από το κέντρο τον κρέμασε για το 0-1.  Στο 5’ ο Κατσένος με πλασέ έγραψε το 0-2 για την ομάδα του Αντώνη Κολιού, που πάταγε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο και είχε και δυο κλασικές ευκαιρίες στο 40’ με τον Σιώρο, με τον Καταγή να αποκρούει, και στο 45’ με απευθείας φάουλ του Δημουλιά που βρήκε το δοκάρι για το 0-2 του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβηκαν, πήραν μέτρα στο γήπεδο και δημιούργησαν φάσεις. Αυτός που μείωσε σε 1-2  ήταν ο Κοκόλης Χ.Ζ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 87΄, ενώ το τελικό 1-3 έγραψε ο Ευθυμίου στο 89’.

Διαιτητής: ΖΙΩΓΑΣ ΑΘ.

Βοηθοί: ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ Χ. – ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Σ.

Α.Ο. ΠΛΑΓΙΑΣ (Άρης Φερεντίνος): ΚΑΤΑΓΗΣ, ΚΟΚΟΛΗΣ Γ.(77′ ΠΑΞΙΝΟΣ), ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ, ΜΑΧΑΛΙΩΤΗΣ, ΚΟΚΟΛΗΣ Σ., ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗΣ Γ., ΚΟΚΟΛΗΣ Χ., ΚΟΚΟΛΗΣ Χ.Α., ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗΣ Σ., ΜΩΡΑΪΤΗΣ (60΄ ΦΡΑΓΚΟΛΙΟΣ), ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ (Αντώνης Κολιός): ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ, ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ (90΄ ΝΤΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ), ΤΣΙΟΤΣΙΟΣ, ΝΤΑΦΛΟΣ (46΄ ΤΖΟΥΚΑΣ), ΜΠΑΚΑΣ, ΜΠΟΜΠΟΡΗΣ, ΖΗΚΑΣ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ, ΣΙΩΡΟΣ, ΚΑΤΣΕΝΟΣ, ΔΗΜΟΥΛΙΑΣ (77΄ ΕΥΘΥΜΙΟΥ).

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.