Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πήρε το τρίποντο η Θύελλα Σινώπης κόντρα στην Σαμψούντα

Με νίκη ολοκλήρωσε την 15η αγωνιστική η Θύελλα Σινώπης που επικράτησε σήμερα Κυριακή 6/3 στο γήπεδο Ζαλόγγου με 1-0 της ΑΕΝ Σαμψούντας στον εξ’ αναβολής αγώνα για τον Β Όμιλο της Β ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και παρέμεινε στην κορυφή, διατηρώντας το +7 από τον δεύτερο Ερμή Καναλίου.

Ως προς το αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και πριν ολοκληρωθεί το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης έχασαν κλασική ευκαιρία με τον Καρίπογλου μπροστά από το τέρμα να σουτάρει λίγο άουτ. Στο 5’ ο Παπαδόπουλος Γ. με απευθείας φάουλ έγραψε το 1-0, ενώ στο 14’ ο Ιορδανίδης από εκτέλεση κόρνερ βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. Στο 16’ οι γηπεδούχοι απείλησαν πάλι με τον Ιορδανίδη, ενώ στο 19’ ο Γαβριηλίδης απέκρουσε νευρικά σε κόρνερ σουτ του Τάτση, με την Θύελλα να έχει την κατοχή και να δημιουργεί φάσεις . Στο 39΄ είχαμε το σοβαρό τραυματισμό του Τουμανίδη, με τον παίχτη να μεταφέρεται στο Γ.Ν Πρέβεζας και την θέση του να παίρνει ο Καρίπογλου Σ. Η Σαμψούντα πίεσε τα τελευταία λεπτά και έχασε και ευκαιρία στο 48’ με τον Μπρούβα να κάνει τη σέντρα και τον Αλικάι να πιάνει την κεφαλιά, αλλά με τον Σπυράκο να τελειώνει τη φάση και να μπλοκάρει για το 1-0 του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο Κωστής είδε την ομάδα του να χάνει δυο ακόμη βασικούς παίχτες, με τον Ιορδανίδη και τον Καρίπογλου Π. να αποχωρούν από το ματς τραυματισμένοι.  Η Σαμψούντα πήρε μέτρα στο γήπεδο, είχε και την κατοχή  και έχασε και κλασική ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα στο 64’ με σουτ του Λώλου μπροστά από το τέρμα. Οι παίχτες του Σίσκα πίεσαν για την ισοφάριση χωρίς όμως αποτέλεσμα για το τελικό 1-0.

Την επόμενη αγωνιστική η Θύελλα Σινώπης αγωνίζεται στον Λούρο με τον Άγιο Βαρνάβα, ενώ η Σαμψούντα υποδέχεται στην έδρα της τον Αστέρα Ανθούσας.

Διαιτητής: ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ Χ.

Βοηθοί: ΠΑΤΣΗΣ  Ι. – ΣΤΡΑΚΑΝΤΟΥΝΑΣ Ν.

ΘΥΕΛΛΑ ΣΙΝΩΠΗΣ(Κωστής): ΣΠΥΡΑΚΟΣ Θ., ΝΟΚΑ, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, ΧΑΙΔΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΟΤΕΝΟΓΛΟΥ, ΣΠΥΡΑΚΟΣ Σ., ΤΟΥΜΑΝΙΔΗΣ(44’ ΚΑΡΙΠΟΓΛΟΥ Σ.), ΤΑΤΣΗΣ, ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ(51’ ΒΡΑΠΙ), ΚΑΡΙΠΟΓΛΟΥ Π.(58’ ΣΑΛΜΑΣ).

ΑΕΝ ΣΑΜΨΟΥΝΤΑΣ(Σίσκας):ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ, ΑΛΙΚΑΙ, ΣΑΚΟ, ΤΣΟΚΑΣ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ, ΜΠΡΟΥΒΑΣ, ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΩΛΟΣ, ΛΙΜΠΟΦΣΑ, ΚΑΣΑΡΙ, ΩΡΟΛΟΓΑΣ(60’ ΜΠΑΜΗΣ).

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.