Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Εξαιρετική πορεία στο β γύρο για τον Κεραυνό – 5η συνεχόμενη νίκη με διπλό στον Ωρωπό

Ο Κεραυνός Θεσπρωτικού συνέχισε και σήμερα την εκπληκτική του πορεία στο δεύτερο γύρο φτάνοντας σε μία ακόμη νίκη, αφού έκανε την ανατροπή και έφυγε με το διπλό από τον Ωρωπό, επικρατώντας με 1-2 της τοπικής Δόξας Ωρωπού στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Η ομάδα του Αντώνη Κολιού έφτασε τις 5 συνεχόμενες νίκες στο Β Γύρο, ενώ έχει ηττηθεί μόνο από τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Θρίαμβο Λούρου.

Ως προς το αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 25’ με τον Θάνο για το 1-0. Ο Κεραυνός έφτασε στην ισοφάριση στο 32’ με τον Ζήκα για το 1-1 του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Σιώρου στη μεγάλη περιοχή, με τον Μαργαρίτη να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να γράφει το τελικό 1-2.

Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το ματς με δέκα παίχτες με τον Πανούση να βλέπει την δεύτερη κίτρινη(κόκκινη) και να αποχωρεί από το ματς.

Διαιτητής: ΠΑΤΣΗΣ Ι.

Βοηθοί: ΛΑΖΑΡΗΣ Γ. – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Α.

ΔΟΞΑ ΩΡΩΠΟΥ: ΚΑΠΠΑΣ, ΚΡΟΚΙΔΑΣ, ΜΑΝΔΟΥΡΑΡΑΚΗΣ, ΘΑΝΟΣ, ΘΕΟΔΩΡΟΥ, ΜΠΟΥΣΟΥΝΗΣ, ΝΑΣΤΟΥΛΗΣ, ΚΟΛΙΟΣ Ν., ΚΟΝΑΚΗΣ, ΔΡΟΣΟΣ, ΚΟΛΙΟΣ ΑΝ.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ(Κολιός): ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ, ΤΣΙΟΤΣΙΟΣ, ΚΑΤΣΕΝΟΣ, ΜΠΑΚΑΣ, ΝΤΑΦΛΟΣ, ΖΗΚΑΣ, ΣΙΩΡΟΣ, ΜΠΟΜΠΟΡΗ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ, ΠΑΝΟΥΣΗΣ, ΒΑΣΣΙΟΣ.

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από το παιχνίδι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.