Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ισόπαλο το ματς στη Φιλιππιάδα για Εθνικό και ΠΑΣ Πρέβεζα

Ισόπαλο με σκορ 2-2 ολοκληρώθηκε σήμερα Σάββατο 26/2 και ώρα 15:00 στο γήπεδο Φιλιππιάδας ο αγώνας της 17ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ανάμεσα στον Εθνικό Φιλιππιάδας και τον ΠΑΣ Πρέβεζα.

Ως προς το αγωνιστικό κομμάτι, ο ΠΑΣ απείλησε πρώτος με σουτ του Μπαρλαγιάννη, με τον Βαρέλη να διώχνει. Οι γηπεδούχοι απάντησαν με σουτ του Χρηστογιάννη από μακριά στο 19’ με τον Κώστη να διώχνει σε κόρνερ. Στην επανάληψη ο Γυφτοκώστας έπιασε ένα δυνατό σουτ με τον Κώτση να αποκρούει και να κρατάει το μηδέν. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 37’ όταν μετά από ασίστ του Πόποτα, ο Μπαρλαγιάννης έπιασε το σουτ και νίκησε τον Βαρέλη για το 0-1 του ημιχρόνου.

Στο 2ο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και αντέστρεψαν το εις βάρος τους σκορ. Σε διάστημα δυο λεπτών ο Εθνικός ισοφάρισε με εύστοχο πέναλτι του Λάκκα για το 1-1 και ο Χρηστογιάννης με κοντινό σουτ στο 48’ διαμόρφωσε το 2-1 για την ομάδα του. Ο Λεόπουλος απείλησε στο 52’ με τον Βαρέλη να λέει ΌΧΙ. Στο 60’΄ο Κώτσης αντιδρά άμεσα σε πλασέ του Σιδηρόπουλου. Στο 64΄ ο Τριάντος κέρδισε πέναλτι, με τον Μπαρλαγιάννη να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-2, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι. Σο 68’ μεγάλη ευκαιρία για τον Εθνικό με τον Πάνο, με τη μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Στο 90’ κλασική ευκαιρία με τους φιλοξενούμενους με τον Μπαρλαγιάννη με πλασέ, αλλά ο Βαρέλης είπε ΟΧΙ, για το τελικό 2-2.

Διαιτητής: ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ Θ.

Βοηθοί: ΝΑΣΤΟΣ Ζ. – ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ Π.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ (Δημήτρης Μπαλάφας): ΒΑΡΕΛΗΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ(68’ ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗΣ), ΠΑΝΟΥ, ΧΟΥΣΟΣ, ΤΣΙΑΠΙ, ΧΡΗΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΕΡΒΙΛΗΣ, ΚΑΚΙΩΝΗΣ, ΛΑΚΚΑΣ, ΓΥΦΤΟΚΩΣΤΑΣ.

ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ(Μπέκας): ΚΩΤΣΗΣ, ΛΕΟΠΟΥΛΟΣ, ΡΑΜΜΟΣ, ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ, ΚΩΣΤΑΣ, ΤΟΥΛΚΕΡΙΔΗΣ, ΜΠΑΡΛΑΓΙΑΝΝΗΣ, JOHANSEN(92’ ΚΟΥΤΡΑΣ), ΠΟΠΟΤΑΣ, ΣΚΑΜΝΕΛΟΣ, ΣΤΕΜΠΑΡΗ(48’ ΤΡΙΑΝΤΟΣ).

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.