Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

«Εξάσφαιρη» η Θύελλα κόντρα στην Αχερουσία.

Με το διπλό έφυγε σήμερα Κυριακή 20/2 και ώρα 11:00 από το γήπεδο Αχερουσίας  η Θύελλα Σινώπης που επικράτησε με σκορ 1-6  της Αναγέννησης Αχερουσίας στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του Β Ομίλου της Β ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας .

Στην έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για την απώλεια του επί χρόνια προέδρου του συνδέσμου διαιτητών και επιτροπής διαιτησίας ποδοσφαίρου Ε.Π.Σ. Πρέβεζας-Λευκάδας κ. Γιώργου Φραγκούλη

Ως προς το αγωνιστικό κομμάτι οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 18’ με τον Σολδάτο για το 0-1, ενώ στο 25’ ο Ιορδανίδης διαμόρφωσε το 0-2 του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο Ιορδανίδης με δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 54’ σκόραρε για το 0-3. Στο 72’ ο Σολδάτος ξαναχτύπησε για το 0-4. Στο 83’ ο Ανδρέου διαμόρφωσε το 0-5. Η Αχερουσία μείωσε στο 85’ με τον Γεωργάκη για το 1-5, αλλά ο Σολδάτος δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με χατ τρικ στο 89’ σκόραρε για το τελικό 1-6.

Διαιτητής: ΠΑΠΠΑΣ Φ.

Βοηθοί: ΚΩΤΣΗΣ Θ. – ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Σ.

ΑΝ/ΣΗ ΑΧΕΡΟΥΣΙΑΣ: ΝΑΚΑΣ, ΜΗΤΣΟΣ ΚΩΤΣΗΣ, ΚΟΝΤΟΔΗΜΑΣ Δ., ΜΑΡΚΟΥ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΛΕΝΑΣ, ΝΟΝΑΣ, ΤΖΙΜΑΣ, ΜΠΟΥΤΗΣ, ΜΠΡΑΓΚΑΣ, ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ Θ.

  • ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ Γ., ΤΑΣΣΗΣ Β., ΛΟΥΚΟΥΜΗΣ Σ.

ΘΥΕΛΛΑ ΣΙΝΩΠΗΣ(Κωστής): ΣΠΥΡΑΚΟΣ Θ., ΝΟΚΑ, ΚΩΣΤΗΣ, ΧΑΙΔΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΟΤΕΝΟΓΛΟΥ, ΣΠΥΡΑΚΟΣ Σ., ΤΟΥΜΑΝΙΔΗΣ, ΒΡΑΠΙ, ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ, ΣΟΛΔΑΤΟΣ.

  • ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΟΥΖΟΥΝΟΓΛΟΥ, ΣΤΑΥΡΑΚΑΣ, ΚΑΡΙΠΟΓΛΟΥ, ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ, ΣΑΛΜΑΣ, ΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΑΤΣΗΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.