Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Με Καπότη πήραν το τρίποντο τα Παλιάμπελα.

Διεξήχθη σήμερα Κυριακή 13/02 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Βόνιτσας ο αγώνας της 13ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου της Β’ ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας 2021-22 ανάμεσα στον γηπεδούχο ΠΑΣ Παλιάμπελα και τον φιλοξενούμενο Α.Ο. Παλαίρου με τους γηπεδούχους να παίρνουν την νίκη με τελικό σκορ 1-0.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 10’ με γκολ του Καπότη για το 1-0. Ο αγώνας συνεχίστηκε με τις φάσεις να είναι λιγοστές αλλά τα φάουλ και τα δυνατά μαρκαρίσματα να κυριεύουν στον αγωνιστικό χώρο και το τελευταίο σφύριγμα του ημιχρόνου να στέλνει τις ομάδες στα αποδυτήρια με τους γηπεδούχους να έχουν το προβάδισμα.

Gosports.gr (Βασίλης Κούρκουλας)

Στην επανάληψη ο Α.Ο. Παλαίρου ανέβασε ρυθμό και στο 50’ βρήκε δίχτυα αλλά με τον βοηθό Πάτση να έχει υποδείξει οφσάιντ και το σκορ να παραμένει στο 1-0, ενώ στη συνέχεια υπήρξε και κόκκινη κάρτα για τους φιλοξενούμενους στον Στριφτάρη Ελ. με τον παίκτη να διαμαρτύρεται έντονα προς τον διαιτητή Λάζαρη και τον βοηθό Παναγιωτόπουλο και να παίρνει την κάρτα από το χέρι του ρέφερι και να την πετάει έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Ο Α.Ο. Παλαίρου συνέχισε με δέκα παίκτες  να ελέγχει τον αγώνα έως το 89’ όπου δέχτηκε και άλλο ένα πλήγμα με την αποβολή του Ματσίνγκου με κόκκινη κάρτα και ολοκλήρωσε τον αγώνα με εννέα παίκτες, με το σκορ να μένει στο 1-0 υπέρ του ΠΑΣ Παλιάμπελα.

Διαιτητής: Λάζαρης Γ.

Βοηθοί: Πάτσης Ι. – Παναγιωτόπουλος Κ.

ΠΑΣ Παλιάμπελα (Ζώτος): ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ, ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΟΣ, ΝΑΤΣΗΣ, ΡΟΥΣΟΣ-ΜΠΕΚΕΡΤΖΗΣ, ΝΑΚΑΣ, ΚΑΠΟΤΗΣ Ν., ΜΠΑΜΠΙ, ΛΙΟΤΣΟΣ, ΚΑΠΟΤΗΣ Γ., ΔΟΣΗΣ, ΧΑΣΑΪ.

  • Αναπλ.: ΝΙΑΦΑΣ, ΣΠΕΡΔΕΑ, ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ, ΦΕΣΣΑΣ, ΝΤΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΒΑΡΔΗΣ, ΦΟΥΡΛΗΣ, ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ.

Α.Ο. Παλαίρου (Καρελάκης): ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ Δ., ΚΟΥΤΡΟΥΛΟΣ, ΚΟΛΟΒΟΣ, ΣΤΡΙΦΤΑΡΗΣ ΕΛ., ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ, ΖΗΚΟΣ, ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ Ι., ΤΣΑΚΑΛΗΣ, ΧΡΥΣΟΥΛΗΣ, ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ ΑΘ., ΠΑΛΗΟΓΙΑΝΝΗΣ.

  • Αναπλ.: ΤΣΟΥΝΑΚΑΣ, ΓΚΡΕΚΟΣ, ΣΤΡΙΦΤΑΡΗΣ Ζ., ΜΑΤΣΙΝΓΚΟΣ, ΚΟΥΤΡΟΥΛΟΣ, ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ Π.

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.