Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Έμειναν στο ‘’Χ’’ Αμβρακικός και Αγιά –Τιμώμενο πρόσωπο ο Κυριακίδης

Ισόπαλο με σκορ 1-1 τελείωσε το ματς σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Βόνιτσας ανάμεσα στον ΠΑΣ Αμβρακικό και τον Αετό Αγιάς, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Τιμώμενο πρόσωπο του αγώνα ο ποδοσφαιριστής του Αμβρακικού Παναγιώτης Κυριακίδης, ο οποίος στο ματς με τον Εθνικό Φιλιππιάδας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, αφού είχε νιώσει αδιαθεσία  και με ανακοίνωσή του μετά το εξιτήριο δήλωσε ότι σταματάει για φέτος την αγωνιστική δράση για να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει (Δείτε ΕΔΩ). Η ομάδα του έδωσε μια φανέλα με το Ν.2, στην οποία έγραφε ”Σ’ αγαπάμε Τσίτσο’’. Μάλιστα ο Σταύρου του αφιέρωσε και το γκολ της ομάδας.

Ως προς το αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο  55’ με τον Σταύρου, ενώ ο Αετός έφερε το ματς στα ίσα στο 58’ με τον Βέκιο για το τελικό 1-1.

Διαιτητής: ΖΙΩΓΑΣ ΑΘ.

Βοηθοί: ΖΙΩΓΑΣ ΑΛ. – ΤΣΟΓΚΑΣ Α.

ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ(Κονιδάρης-Χαντζάρας): ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗΣ, ΒΑΣΙΛΑΣ, ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ-ΣΑΡΤΖΗΣ, ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ, ΟΡΦΑΝΟΣ, ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ, ΝΤΑΛΑΡΔΑΣ, ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ, ΚΑΤΑΓΗΣ, ΣΤΑΥΡΟΥ.

ΑΕΤΟΣ ΑΓΙΑΣ(Τζίμας): ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΜΗΤΟΣ-ΚΩΤΣΗΣ, ΒΕΚΙΟΣ, ΠΑΝΤΟΣ, ΓΚΟΓΚΟΣ, ΝΤΟΚΟΣ, ΠΑΠΠΑΣ, ΛΑΜΠΡΟΥ, ΤΖΙΜΑΣ, ΝΑΚΑΣ, ΦΙΛΙΟΣ.

Πηγή φώτο: akarnanikanea.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.