Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Κόλλησαν στο μηδέν Τηλυκράτης και Παναιγιάλειος

Διεξήχθη σήμερα Κυριακή και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας ‘’Πλάτων Γρηγόρης’’  ο αγώνας της 18ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ Εθνικής ανάμεσα στον Τηλυκράτη Λευκάδας και τον Παναιγιάλειο, με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή να βρίσκει τις δυο ομάδες ισόπαλες με σκορ 0-0.

Η ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά δε μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το σημερινό στραβοπάτημα της Παναχαικής στη Γαστούνη, η οποία ηττήθηκε με σκορ 2-1 και να πάρει τη νίκη, έβαλε όμως το +1, που σίγουρα θα φανεί χρήσιμο για τη συνέχεια.

Ως προς το αγωνιστικό κομμάτι, ο Τηλυκράτης απείλησε πρώτος με τον Νικλητσιώτη στο 11’ με τον Ιωαννίδη να τον Ιωαννίδη να αποκρούει. Στο 18’ ο Παναιγιάλειος απειλεί με τον Λιάτο, με τον Μπλατσιώτη να διώχνει. Λίγες φάσεις και για τις δυο ομάδες, για το 0-0 του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, καλή ευκαιρία στο 47’ για τον Τηλυκράτη με κεφαλιά  του Παναγιωτόπουλου που πέρασε λίγο άουτ. Στο 74΄ ο Τηλυκράτης έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία του να ανοίξει το ματς όταν ο Μπιμπισίδης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Στο 89’ μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιγιάλειο με τον Βλαχόπουλο χωρίς όμως αποτέλεσμα για το τελικό 0-0.

Διαιτητής: ΤΣΟΠΛΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Βοηθοί: ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ- ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΙΤ/ΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ(Ανδρέας Παντζιαράς): ΜΠΛΑΤΣΙΩΤΗΣ, ΠΑΝΤΑΖΗΣ, ΝΤΟΣΗΣ(51’ ΠΕΤΣΙΤΗΣ), ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΙΜΠΙΣΙΔΗΣ, ΤΟΣΚΑ, ΓΚΕΤΣΙ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ(59’ ΑΖΟΥΔΗΣ), ΤΣΙΟΤΡΑΣ, ΝΙΚΛΗΤΣΙΩΤΗΣ(90’ ΜΠΑΓΚΑΛΙΑΝΗΣ), ΣΙΜΟΝΙ(46’ ΚΟΛΟΒΟΣ).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ(Φάνης Γκέκας): ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΚΟΥΡΤΕΛΕΣΗΣ, ΜΑΚΡΙΔΗΣ, ΑΦΟΥΣΣΙ Σ., ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΚΑΣΙΔΗΣ(56’ ΦΟΥΦΟΥΝΗΣ), ΤΟΚΑΜ, ΚΑΡΑΚΟΥΤΗΣ(83’ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ), ΛΙΑΤΟΣ(56’ ΣΚΟΥΤΑΣ), ΑΦΟΥΣΣΙ Α.(91’ ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ), ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ.

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.