Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πήρε το εισιτήριο για την τετράδα ο Θρίαμβος Λούρου

Νίκη για τον Θρίαμβο Λούρου στον σημερινό αγώνα μέσα στην έδρα της Θύελλας Σινώπης για την 3η φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας με σκορ 1-8.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 0-1 με τον Κολιό Π. , με τον Γεωργίου με κεφαλιά να γράφει στο 6’ το 0-2. Η Θύελλα δήλωσε παρόν και μείωσε με τον συνήθη ύποπτο Ιορδανίδη για το 1-2. Ο Θρίαμβος διαμορφώνει το 1-3 στο 35’  με τον Λαμπρούση. Στο 41’ ο Κούσης γράφει το 1-4 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο Λάππας βρήκε και αυτός δίχτυα για το 1-5, ενώ ο Μαργώνης και ο Μπόμπορης στα επόμενα λεπτά ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 1-7. Στο 78’ ο Πρέντζας έγραψε το 1-8, που ήταν και το τελικό σκορ του παιχνιδιού.

Με τη νίκη αυτή ο Θρίαμβος πήρε το εισιτήριο για την τετράδα της διοργάνωσης, όπου θα συναντήσει μία εκ των ΠΑΣ Πρέβεζα, Εθνικό Φιλιππιάδας και Τηλυκράτη Λευκάδας.

Διαιτητής: ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ Δ.

Βοηθοί: ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ Π.  – ΚΩΤΣΗΣ Θ.

ΘΥΕΛΛΑ ΣΙΝΩΠΗΣ(Κωστής): ΣΠΥΡΑΚΟΣ Θ., ΝΟΚΑ, ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ, ΚΑΡΙΠΟΓΛΟΥ, ΚΟΤΕΝΟΓΛΟΥ, ΧΑΙΔΟΣ, ΣΠΥΡΑΚΟΣ Σ., ΤΟΥΜΑΝΙΔΗΣ, ΤΑΤΣΗΣ, ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ, ΣΟΛΔΑΤΟΣ.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ(Δήμας): ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ, ΠΡΕΝΤΖΑΣ, ΛΑΜΠΡΟΥΣΗΣ, ΓΚΙΝΗ, ΠΑΝΟΥ, ΚΟΥΣΗΣ, ΚΟΛΙΟΣ, ΜΠΟΜΠΟΡΗΣ, ΜΑΡΓΩΝΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ.

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.