Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Λευκή ισοπαλία για ΠΑΣ Πρέβεζα και ΠΑΣ Αμβρακικό

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 18 Δεκεμβρίου και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας ‘’Αθανασία Τσουμελέκα’’ ο εξ’ αναβολής αγώνας της 11ης αγωνιστικής, τελευταίος του Α Γύρου,  ανάμεσα στον ΠΑΣ Πρέβεζα και τον ΠΑΣ Αμβρακικό Βόνιτσας.

Ένα ματς  που δε διεκδικούσε δάφνες  ποιότητας  και δε θύμιζε σε τίποτα ντέρμπι παλιάς εποχής,  χωρίς κλασικές ευκαιρίες και από τις δυο πλευρές, με το παιχνίδι να τελειώνει δίκαια 0-0 και τις δυο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς της αγωνιστικής.

Gosports.gr (Αλεξάνδρα Ζιώγα) – ΠΑΣ Πρέβεζα και ΠΑΣ Αμβρακικός Βόνιτσας

Το παιχνίδι αρκέστηκε στα δυνατά μαρκαρίσματα, με τον ΠΑΣ να απειλεί στη μεγαλύτερη στιγμή του στο ματς στο 11΄ με κεφαλιά του Καβαλλάρη με αμυντικό των φιλοξενουμένων να διώχνει πάνω στη γραμμή, για το 0-0 του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, και οι δυο ομάδες πήραν μέτρα στο γήπεδο προσπαθώντας να βρουν το γκολ που θα τους χάριζε τη νίκη. Στο 55’ σε αντεπίθεση των γηπεδούχων ο Johansen σε πλεονεκτική θέση δε μπόρεσε να πιάσει καλά το σουτ, ενώ στο 67’ ο Καταγής σούταρε από πλάγια θέση με τον Κώτση να διώχνει με τα πόδια σε κόρνερ. Στις καθυστερήσεις ο Αμβρακικός έχασε ακόμη μια ευκαιρία με κεφαλιά του  Γεωργαλή, για το τελικό 0-0.

Στο τέλος του Α Γύρου ο ΠΑΣ Πρέβεζα βρίσκεται στην 3η θέση με 19 βαθμούς, 8 βαθμούς διαφορά από τον πρωτοπόρο Απόλλων Πάργας , ενώ ο ΠΑΣ Αμβρακικός στην 7η θέση με 15 βαθμούς.

Διαιτητής: ΡΟΥΣΟΣ Ν.

Βοηθοί: ΝΑΣΤΟΣ Ζ. – ΣΦΟΝΔΥΛΗ Θ.

ΠΑΣ Πρέβεζα( Μπέκας): ΚΩΤΣΗΣ, ΤΣΑΤΣΟΣ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ(60’ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ), ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ, ΚΩΣΤΑΣ, ΡΑΜΜΟΣ, JOHANSEN(90’ ΣΤΕΜΠΑΡΗ), ΣΚΑΜΝΕΛΟΣ, ΚΑΒΑΛΛΑΡΗΣ, ΠΑΝΤΑΖΗΣ, ΜΠΑΡΛΑΓΙΑΝΝΗΣ(68’ ΠΟΠΟΤΑΣ).

ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ(Κονιδάρης-Χαντζάρας): ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ(20’ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ), ΒΑΣΙΛΑΣ, ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ ΣΑΡΤΖΗΣ, ΜΠΑΤΣΟΣ, ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ, ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ, ΟΡΦΑΝΟΣ, ΚΑΤΑΓΗΣ, ΣΤΑΥΡΟΥ(87’ ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ).

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.