Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Μεγάλη νίκη για την Αναγέννηση Άρτας κόντρα στον Τηλυκράτη

Τον Τηλυκράτη Λευκάδας υποδέχτηκε σήμερα Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 15:00 Δημοτικό Στάδιο Άρτας ο ΓΑΣ Αναγέννηση Άρτας στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 4ου Ομίλου της Γ Εθνικής και πήρε μια μεγάλη νίκη με 2-1, που του δίνει βαθμολογική ανάσα για τη συνέχεια.

Ως προς το αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο που βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα  και κατάφεραν και προηγήθηκαν στο 9’ με τον Μπότσαρη για το 1-0. O Tηλυκράτης απάντησε στο 17’ όταν μετά από σουτ του Γκέτσι ο Μπακόλας διώχνει δύσκολα, με τον συνήθη ύποπτο Σιμόνι στην επαναφορά να ισοφαρίζει το ματς (1-1). Στο 19’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Σιμόνι, με τον Νικλητσιώτη να αναλαμβάνει την εκτέλεση και τον Μπακόλα να κάνει μια μεγάλη απόκρουση κρατώντας το 1-1. Στο 28’ πέναλτι για την Αναγέννηση αυτή τη φορά, με τον Αναστασιάδη από την άσπρη βούλα να διαμορφώνει το 2-1, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο Μπότσαρης απειλεί με σουτ έξω από την περιοχή με τον Μπαλτσιώτη να διώχνει δύσκολα. Στο 80’ και στο 90’ ο Τηλυκράτης απείλησε με Κολοβό χωρίς όμως αποτέλεσμα. Αποβολή Σιμόνι στο 90’ και με 10 ο Τηλυκράτης στις καθυστερήσεις μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και το 2-1.

Διαιτητής: Τσοπλάκος (Αιτωλοακαρνανίας)

Βοηθοί: Μπάκας (Αιτωλοακαρνανίας) – Γαλανόπουλος (Αιτωλοακαρνανίας)

ΓΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ(Νταλάκας): ΜΠΑΚΟΛΑΣ, ΤΣΕΛΑ, ΤΣΙΛΙΓΙΑΝΝΗΣ, ΣΧΙΣΜΕΝΟΣ, ΚΩΣΤΑΚΗΣ, ΓΟΥΛΑΣ, ΜΑΝΙΩΤΗΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ(52’ ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ), ΝΤΕ ΜΟΡΑ(77’ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ), ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ, ΠΑΠΑΚΙΤΣΟΣ ΑΛ(63’ ΠΑΠΑΚΙΤΣΟΣ Δ.).

ΑΟΝ ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ(Παντζιαράς): ΜΠΛΑΤΣΙΩΤΗΣ, ΠΑΝΤΑΖΗΣ, ΚΑΤΑΓΗΣ(46’ ΠΕΡΣΙΤΗΣ),ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΙΜΠΙΣΙΔΗΣ, ΤΟΣΚΑ(55’ ΑΛΩΠΟΥΔΗΣ), ΓΚΕΤΣΙ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ(59’ ΚΟΛΟΒΟΣ),ΤΑΪΡΗΣ, ΝΗΚΛΙΤΣΙΩΤΗΣ, ΣΙΜΟΝΙ

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.