Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Με Αρίδα και Γότση πήρε τη νίκη ο ΠΑΣ Θύελλα

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στην Β ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας η ομάδα του ΠΑΣ Θύελλας 2015 αφού επιβλήθηκε με σκορ 3-2 του ΠΑΣ Σφακιώτες στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του Α Ομίλου.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ με τον συνήθη ύποπτο σκόρερ των γηπεδούχων Αρίδα να ισοφαρίζει το ματς στο 40’ με ωραία ενέργεια μετά από σέντρα του Χαϊδάκη. Στο 45΄ ο Χαϊδάκης εκτέλεσε κόρνερ με τον Αρίδα να πιάνει την κεφαλιά και να την στέλνει στα δίχτυα του Αραβανή για το 2-1, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος με τον καλημέρα σας οι Σφακιώτες ισοφάρισαν με τον Πολυδερόπουλο που είχε περάσει αλλαγή στο ματς  σε 2-2. Στο 80’  μετά από ωραία ενέργεια του Αρίδα, που  πέρασε 3 παίχτες, έδωσε ασίστ γκολ στον Γότση που σκόραρε για το 3-2, λυτρώνοντας την ομάδα του.

Διαιτητής: Κωνσταντίνου Ηλίας

Βοηθοί: Γκούμας Γ.- Ντόμαρης Α.

ΠΑΣ ΘΥΕΛΛΑ 2015(Καράμπαλης): ΚΑΡΑΙΣΚΟΣ, ΠΑΤΣΟΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΟΥΤΡΟΥΛΟΣ(84’ ΚΥΡΙΤΣΗΣ), ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ, ΓΟΤΣΗΣ, ΧΑΙΔΑΚΗΣ, ΚΟΥΤΡΟΥΛΟΣ, ΑΡΙΔΑΣ, ΠΑΛΗΟΓΙΑΝΝΗΣ(72’ ΦΟΥΡΛΗΣ), ΜΠΡΟΥΜΟΣ(34’ ΔΡΙΒΑΚΟΣ).

ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ(Ζακυνθινός): ΑΡΑΒΑΝΗΣ, ΜΠΡΕΓΚΟΥ, ΛΑΖΑΡΗΣ Γ., ΣΕΡΔΙΝΙΑΡΗΣ, ΚΑΛΔΑΝΗΣ, ΜΠΕΛΕΓΡΙΝΟΣ(46’ ΜΠΙΤΑ), ΛΑΖΑΡΗΣ Ε., ΡΕΚΑΤΣΙΝΑΣ(46’ ΠΟΛΥΔΕΡΟΠΟΥΛΟΣ- 48’ ΒΕΡΥΚΙΟΣ), ΛΑΖΑΡΗΣ Α.(77’ ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗΣ), ΚΤΕΝΑΣ, ΦΙΛΙΠΠΑΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.